MENÜ

Yeniler tam not aldı

İnter maçında oyuna ikinci yarıda giren Carole, hem solda hem de ön liberoda güven verirken, Jose Rodriguez uyum sürecini aşınca ne kadar faydalı olacağını gösterdi.

Yeniler tam not aldı

Galatasaray’ın hazır görüntüsü kadar, yeni transferlerin olumlu performansı da, Sarı-Kırmızılılar’ın yüzünü güldürdü. Sol bek olarak alınan Lionel Carole, oyuna dahil olduktan sonra hem ön libero hem sol açık oynadı. Bir ara defansın soluna da geçen Fransız futbolcuyu, Hamza hocanın stoper olarak düşündüğü de gelen haberler arasında. Carole, tüm bu işlerin üstesinden gelebileceğini, oyunda kaldığı sürede göstermeyi başardı. Aynı şekilde Real Madrid B takımından alınan Jose Rodriguez de, top tekniği ve sert futboluyla dikkat çekti. Hamza hoca, genç İspanyol’u hem sağ önde hem de orta alanda kullanabilir.

Sinan&Tarık sürprizi

Bilal Kısa’nın da orta alanda maestro gibi görev aldığı Galatasaray’da, yeni transfer etkisi yaratan isimler de vardı. Sinan Gümüş, sağ önde çok etkili driplingler yaparken, Tarık’ın da hem güçlendiği hem de futbolunu geliştirdiği gözlendi. Hamzaoğlu, sezon içinde bu isimlerden de yararlanma yoluna gidebilir.

Podolski’den mesaj var

Takım olarak iyi durumda olduklarını, ancak bunun yetmeyeceğini belirten Lukas Podolski, “Daha da iyi olacağız. Haftaya Süper Kupa, ondan sonra da lig maçımız var. İnter galibiyeti, gelecek haftalar için bize güven verdi. Takım halinde iyi bir şekil almaya başladık. Maçta güçlüydük ve kazandık, mutluyuz” ifadesini kullandı. Geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak oynadığı İnter’i de değerlendiren Alman golcü, “Umarım onlar da daha iyi olacaklar. İyi transferler yapıldı. Bu kez ilk 4’e gireceklerini düşünüyorum” sözlerini sarfetti.

Sercan’ın işi zor

Galatasaray’dan kiralık olarak gittikten sonra, Sarı-Kırmızılı takıma gol attığında abartılı sevinç gösterileri yapan Sercan Yıldırım, taraftarın gözünden tamamen düşmüştü. İnter’le oynanan hazırlık maçında sahaya girerken ıslıklanan genç forvetin Cim Bom’daki geleceği oldukça sıkıntılı görünüyor. Hamza hocanın takımda tutmak istediği Sercan’ın, taraftar baskısı nedeniyle gönderilme ihtimalinin belirdiği ifade edildi.

Şimdi sıra Bursa’da
Yeni sezonun ilk resmi maçını 8 Ağustos’ta Bursaspor’la Süper Kupa’da oynayacak olan Galatasaray, mücadeleyi kazanıp siftah yapma peşinde. Sezonu çifte kupayla kapatan Sarı-Kırmızılılar, Osmanlı Stadı’ndaki finalde tam kadro halinde mücadele edecek. Bursa’yla oynanacak finalin ardından, Galatasaray’ın ligdeki ilk rakibi ise deplasmanda Sivasspor olacak.

Aslan’da izinler bitti

İnter galibiyetinin ardından Hamza Hamzaoğlu’nun 1 gün izin verdiği Sarı-Kırmızılı futbolcular, dünü dinlenerek geçirdi. Galatasaray kafilesi bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplanarak, Bursaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Hazırlık kampları ve son iznin de bitmesiyle, Hamza hocanın öğrencilerini etrafında toplayarak geniş bir toplantı yapacağı ve hem sezon hedefleri hem de son durum hakkında bilgi vereceği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ