MENÜ

Sow'un kaderi belli oluyor

Fenerbahçe Yönetimi, Shakhtar Donetsk rövanşının ardından Moussa Sow'un sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başlayacak. Pereira'nın mutlaka takımda kalmasını istediği Senegalli yıldız için Sunderland de hâlâ devrede. İngilizler resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

Sow'un kaderi belli oluyor

Sunderland Menaceri Dick Advocaat, haziran ayında Moussa Sow ile bizzat görüşmüş ve kendisini takımda görmek istediğini söylemişti. Ancak bu görüşmeden sonra bir gelişme yaşanmadı. Senegalli yıldız, hazırlık kampında ve maçlarda gösterdiği performansla bir anda Vitor Pereira’nın gözdesi haline geldi.

Portekizli teknik adam, Terraneo ile yaptığı görüşmede, “Sow benim için çok önemli bir oyuncu. Teklifler alıyor. Kafasının karışmaması için ücretine zam yapıp yeni sözleşme imzalayalım” talebinde bulundu. Terraneo da bunu kabul etti. Moussa Sow ve menaceriyle, Shakhtar rövanşının ardından görüşmeler başlayacak. Her fırsatta Türkiye’de mutlu olduğunu söyleyen Senegalli yıldızın, görüşmeleri fazla uzatmadan yeni sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Advocaat vazgeçmiyor

İngiliz basınına göre ise Sunderland, golcü oyuncudan bir türlü vazgeçmiyor. Dick Advocaat’ın Moussa Sow’u mutlaka kadroda görmek istediği belirtildi. Şu anda yıldız futbolcunun sözleşmesinde ‘17 milyon Euro’ya (51 milyon TL) serbest kalır’ maddesi var. Daily Mirror ve Sunday People Gazeteleri ise Sunderland’in Fenerbahçe’ye 21.6 milyon Euro’luk (yaklaşık 65 milyon TL) bir teklif yapmaya hazırlandığını öne sürdü!

Haberin Devamı
YORUM YAZ