MENÜ

Onur Kıvrak'ın özürü yetmedi

Sportif direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı olaylar nedeniyle kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak, yaptığı yazılı bir açıklamayla özür diledi. Ancak bu özür, şu anda takıma geri dönmesine yetmedi.

Onur Kıvrak'ın özürü yetmedi

Makedonya’da Rabotnicki maçı öncesi otelde Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı sorun nedeniyle kadro dışı bırakılan ve apar topar İstanbul’a giden Onur Kıvrak, herkesten özür diledi. Yaptığı yazılı açıklamayla takıma dönmek istediğini belirten 27 yaşındaki file bekçisi şu ifadeleri kullandı: “Ülkemizin bulunduğu bu hassas dönem içerisinde büyük bir onur ile görev yaptığım Trabzonspor Kulübü’nde meydana gelen ve yanlış anlaşılmamdan kaynaklanan fakat her halükarda tarafımca da tasvip edilmeyen hadiseler sebebiyle başta Trabzonspor camiası olmak üzere tüm kamuoyundan özür dilerim.”

Ne olacağını bekliyor

Yıllık 2.5 milyon Euro garanti artı maç başı 15 bin Euro kazanan Onur’un, ailevi nedenler yüzünden İzmir’e gittiği belirlendi. Tecrübeli kaleci, İzmir’den Trabzon’daki gelişmeleri takip ederken, affedildiği ve takıma tekrar geri döneceği konusunda gelecek haberi beklemeye başladı. Ancak Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun dün akşam yaptığı açıklamalar sonrası Onur’un moralinin bir hayli bozulduğu öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ