MENÜ

Mario Gomez: Beşiktaş ile hedeflerimiz örtüştü

Beşiktaş'ın Fiorentina'dan renklerine bağladığı Alman Yıldız Mario Gomez, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mario Gomez: Beşiktaş ile hedeflerimiz örtüştü

Siyah-Beyazlılar'ın yıldız futbolcusu Mario Gomez, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte Gomez'in açıklamaları;


"Beşiktaş ile hedeflerimiz örtüştü"

"Transfer aşamasında herkes bana Beşiktaş çok büyük bir kulüp dedi. Burada da bunu gördüm. Gerçekten çok mutluyum Beşiktaş ile hedeflerimiz örtüştü. Umarım buradaki birlikteliğimiz devamlı olur.

"Forentina'ya şanssız başladım"

İki sezonu genel olarak değerlendirdiğimde, her şey istediğim gibi gitmedi. Fiorentina'ya çok şanssız başlamıştım. Fiorentina'da şanssız bir sakatlık geçirdim. 5 ay oynayamadım. Oradaki taraftarlara da çok teşekkür ediyorum. Hilbert, Beşiktaş taraftarı için 'Dünyanın en iyi taraftarı' demişti. Taraftarları mutlu etmek için elimden geleni yapacağım.

"Ben,Quaresma ve Sosa..."

Takıma maç kazandırmak istiyorum. 9 numara pozisyonunda oynuyorum. Kalitemi ceza sahası içerisinde gösterebiliyorum. Herkes beni 3 aşağı 5 yukarı biliyor. İyi bir sezon olacak. Ben, Quaresma ve Sosa gibi oyuncular, buradaki genç oyunculara yardımcı olmamız gerekiyor. Burada dinamik bir ekip var. Kariyerim boyunca hiç gol hesabı yapmadım. Eğer şampiyon olacaksak, ben 2-3 gol daha az atmaya razıyım. Münih'de oynarken kanat oyuncuları Robben ve Ribery'di. Burada da Gökhan Töre ve Quaresma. Bunlarda Türkiye'de en iyisi.

"Doğru seçimi yaptım"

Karar vermek kolay olmadı. Fiorentina ile olan ilişkim çok iyiydi. Ama yeni bir atmosfere ihtiyacım vardı. Beşiktaş taraftarıyla, stadyumuyla atmosferiyle çok büyük bir takım. Doğru seçimi yaptım. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Tartışmaya bile gerek yok. Ama Galatasaray ve Fenerbahçe'de çok güçlü ekipler. 7 sene şampiyon olamamak uzun bir süre.

Haberin Devamı
YORUM YAZ