MENÜ

3 yılı veren Felipe Melo'yu alır

Felipe Melo'nun İnter'e transferi için, yarın İstanbul'a gelecek olan İtalyan kulübünün yöneticileriyle masaya oturulacak. Tam da bu buluşma öncesi, Sambacı'nın menaceri Jose Rodriguez, iki tarafa da ortak mesaj yolladı: 3 yıllık teklif veren Melo'yu alır!

3 yılı veren Felipe Melo'yu alır

Galatasaray’daki Felipe Melo belirsizliği, önümüzdeki günlerde sona erecek gibi görünüyor. Brezilyalı futbolcunun transferi için yarın İstanbul’a gelecek olan İnter yöneticileriyle masaya oturulacak. Arena’daki hazırlık maçından önce gerçekleşecek buluşmada, hem iki kulübün temsilcileri hem de Melo’nun menaceri Jose Rodriguez yer alacak. Ancak bu buluşma öncesi, menacer Rodriguez iki yönetime de ortak bir mesaj yolladı. 3 yıllık sözleşme öneren tarafın teklifini kabul edeceklerini belirten Rodriguez, Melo’nun her iki tarafa da aynı şekilde yaklaştığını dile getirdi. Galatasaray cephesinde ise Felipe Melo konusunda yavaş yavaş geri adım atılıyor.

Hamzaoğlu: Acele etmeyin

Kampa geç katılan Sambacı’yı gözden çıkaran Hamza Hamzaoğlu, hazırlık maçlarındaki kötü tabloyu ve yıldız oyuncunun boşluğunun dolmayacağını görünce, yönetime mesaj gönderip, “Melo konusunda acele etmeyin” dedi. İnter’le bonservis konusunda anlaşma yapılmasını istemeyen Hamza hoca, Brezilyalı futbolcuyla yola devam etmenin hesapları içinde. Bu gelişmelerin arasında en rahat isim, Felipe Melo gibi görünüyor. Galatasaray’la 1 yıl daha mukavelesi bulunan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, her türlü anlaşmaya hazır durumda.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ