MENÜ

Shakhtar- Fenerbahçe maçında şifre bilmecesi

Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçının yayıncı kuruluşu Digiturk,taraftarlardan gelen tepki üzerine online satışlarını kaldırınca şifre kalktı zannedildi ancak Digiturk'ten yapılan açıklamada böyle bir durumun olmadığı belirtildi.

Shakhtar- Fenerbahçe maçında şifre bilmecesi

Futbolseverlerin yoğun tepkisi, Shakhtar Donetsk ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının yayın hakkını elinde bulunduran Digiturk'ün maçı ücretli bir şekilde yayınlayacağı taraftarlar arasından büyük tepkiye neden olmuştu.

Online işlemlerden kalktı

Digiturk, Fenerbahçeli taraftarlar önderliğinde tüm futbolseverlerin gösterdiği tepki sonrası, Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçını online satışlardan kaldırdı. Digiturk yönetiminin de bir süre sonra yazılı bir açıklama ile karşılaşmanın ücretsiz izlenebileceğini açıklaması bekleniyordu.

Ancak Digitürk'ün ajansı Bersay'dan konu ile ilgili bir açıklama geldi. Açıklamada böyle bir durumun söz konusu olmadığı ve maçın ücretli bir şekilde izleneceğini iletti. Şifre bilmecesinin maç günüe kadar netlik kazanması bekleniyor.

[Content:{613893}]



Haberin Devamı
YORUM YAZ