MENÜ

Fenerbahçe'ye müthiş teklif!

Sarı-Lacivertli yönetimin, Senegalli Moussa Sow için Sunderland'in yaptığı müthiş teklifi kabul etmediği ortaya çıktı. Aynı zamanda Bilic'in West Ham'ı da Sow'la ilgileniyor. Londra kulübünün de 17 milyon euro önerdiği belirtiliyor.

Fenerbahçe'ye müthiş teklif!

Hazırlık kampının yıldızı olan ve Fenerbahçe yönetiminin sözleşmesini uzatmaya hazırlandığı Moussa Sow konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Sow!la hem Sunderland'in hem de West Ham'ın ciddi şekilde ilgilendiği belirtiliyor.

Yıldırım yanıt

Alınan bilgilere göre geçtiğimiz sezon da Senegalli yıldızı transfer etmek için büyük çaba harcayan Sunderland birkez daha harekete geçti. İngiliz kulübünün Fenerbahçe'ye 13 milyon Euro'luk teklif sunduğu, fakat Başkan Aziz Yıldırım'ın hiç düşünmeden 'hayır' dediği belirlendi.

Vazgeçtiler!

Bu yanıt sonrasında Sunderland'in çok büyük şok yaşadığı ve transferden kesin olarak vazgeçtiği de gelen bilgiler arasında.


Fenerbahçe'nin son hedefi Quintero


Bilic de onu istiyor

Türkiye'de Beşiktaş'ın başında olduğu dönemde özellikle Senegalli forvetin attığı gollerden çok çeken(!) Slaven Bilic de 29 yaşındaki forveti takımında görmek istiyor. West Ham'ın Fenerbahçe'ye yapmayı planladığı teklif ise tam 17 milyon euro... Aziz Yıldırım'ın böyle bir teklif yapılırsa cevabı ne olacak merak konusu...

Mini yorum

10 milyona bile satılabilir

Sow her ne kadar yıllık 1.4 milyon euro kazansa da Fenerbahçe'yi seviyor. Taraftar da ona tapıyor. Kanatta oynuyor, ileri uca geçiyor. Ona ne söylense hepsini eksiksiz yapıyor... Ama... Fenerbahçe bu sezon o bölgelere çok fazla transfer yaptı. Sow kampın en iyilerinden biri olmasına rağmen, Nani'li, Van Persie'li, Fernandao'lu kadroya zor girer. Van Persie hazır olduğunda ya Sow ya Fernandao yedek kalacak. İkisinin oynaması imkansıza yakın... 10 milyon euronun üstünde bir teklif varken bu fırsat değerlendirilmeli. Yoksa ya Fernandao ya Senegalli yedek kalacak, ikisinden birine yazık olacak. Bu oyuncular yedek oturmaz. Ayrıca bu para Fenerbahçe'ye çok ciddi bir girdi sağlar, tüm bu transferlerden sonra nefes aldırır...

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ