MENÜ

Fenerbahçe, Shakhtar hazırlıklarına başladı

5 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe, Shakhtar hazırlıklarına başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile 5 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki çalışma saat 19.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Shakhtar Donetsk maçında görev alan oyuncular antrenmanı rejenarasyon ağırlıklı çalışmalarla tamamlarken, diğer oyuncular ise dar alanda yaptıkları pas organizasyonlarının ardından yine dar alanda yaptıkları çift kale maçın sonrasında bireysel çalışmalarla antrenmanı noktaladılar.

Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı tedavi ve çalışmalarını sürdüren Mehmet Topuz, akşam antrenmanında yer aldı. Takımdaki yerini alan Topuz, antrenmanın tamamında takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı. Gökhan Gönül ve Ertuğrul Taşkıran’ın ise tedavilerine devam edildi.

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk maçının hazırlıklarını 31 Temmuz Cuma günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu tesislerimizde gerçekleştirilecek çalışma saat 10.00'da başlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ