MENÜ

Waris için Trabzonspor'a 4 milyon euro

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklediği verimi alamadığı Ganalı oyuncu Waris transferinde son aşamaya geldi. Bordo-mavili kulüp ile Fransa'nın Rennes kulübü arasında "Waris" pazarlıkları sürüyor.

Waris için Trabzonspor'a 4 milyon euro

Geçen sezon başında transferin bitimine bir gün kala Spartak Moskova'dan sözleşme fesih bedeli olarak 6 Milyon Euro ödenerek transfer edilen Ganalı oyuncu Waris için Trabzonspor beklemeye geçti. Fransa'nın Rennes kulübünün yaptığı 4 Milyon Euro'luk teklifi bodo-mavili yöneticilerin geri çevirmesinin ardından Fransız ekibinin yeni bir teklifle gelmeye hazırlandığı belirtiliyor.
Menajerler arasında süren görüşmelerin ardından Rennes kulübü önümüzdeki hafta içinde Trabzonspor'a resmi teklifte bulunacak. Fransa kulübünün 4 Milyon Euro'luk teklif karşısında 5 milyon 500 Bin Euro isteyen Karadeniz ekibi, Waris'i satmak için bu transferi söz konusu rakamlar dahilinde bitirmek istiyor.

TRABZONSPOR'DA ZAMBRANO HAREKATI

Trabzonspor, savunmaya transfer etmeyi planladığı Perulu oyuncu Carlos Augusto Zambrano'yu ile yapılan görüşmelerde son aşamaya geldi. Oyuncuyla büyük bir oranda anlaşma sağlayan bordo-mavililerin, Eintracht Frankfurt ile de belli bir aşama kaydettiği bildirildi. Oyuncunun yıllık 2 milyon 500 binden 3 yıllık anlaşma isteği ifade edilirken, yapılan pazarlıklar sonucunda ise Karadeniz ekibinin 1 milyon 500 Bin Euro'ya kadar rakamları indirdiği de gelen haberler arasında. Alman kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunan oyuncunun sözleşmesinde yer alan serbest kalır maddesinden yararlanabileceğini ve bunu da kulübü Eintracht Frankfurt'a da ilettiği öğrenildi. Bu durum karşısında Alman kulübünün düşünmek için zaman istediği ifade edildi.

RABOTNİCKİ MAÇININ PROGRAMI BELLİ OLDU

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’nde Rabotnicki ile oynayacağı maç öncesinde antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu. Buna göre teknik direktör Shota Arveladze ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı Çarşamba günü yerel saatle 19.30’da Nacionalna Arena Filip II Stadı’nda başlayacak. Bordo-mavili takım maçtan bir gün önceki antrenmanını ise yine yerel saatle 20.00’de Nacional Arena Filip II Stadı’nda yapacak. Bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ