MENÜ

Şenol Güneş: Tolgay ve Veli olmayınca sıkıntı yaşadık

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ve Cenk Tosun, Nice maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: Tolgay ve Veli olmayınca sıkıntı yaşadık

Beşiktaş ile Nice arasında oynanan ve 2-2 berabere sonuçlanan maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş ile Cenk Tosun açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

''EKSİKLERİMİZ VAR ELEŞTİRMEK HAKSIZLIK OLUR''

"Bugün daha hırslı görünmemize rağmen telaşlı oynadık. Hatalar yaptık kademelerde. Her 3 maça baktığımıza eksiği de olan, iyi niyetle çalışan bir takımız. Her gün idman yapıyoruz, bu maçları kazanma adına değil de, oyuncuların neler yaptığını görme adına iyi oldu. Yeni gelen oyuncuları riske etmemek için katmadık."

"Bugün yapılan tüm eleştiriler haksızlık olur. Oyuncuların katılımı, iyi niyeti iyi ama oyun anlayışı bakımından daha üst seviyede olacağımızı düşünüyorum. Takım dizilişini oturmadığımız hatalar olabiliyor. Eksiklerimiz var. Belli ki takım kazanma hırsıyla oynayacak. Tolgay ve Veli'nin olmayışları sıkıntı yarattı. Ofansif olarak Oğuzhan ve Olcan var. Necip ve Serdar daha defansif. Elimizdekilerin ne olacağını görmek istedik.''

Cenk Tosun'un açıklamaları da şu şekilde:

''BEN REKABETTEN KAÇMIYORUM''

"Hava koşulları epey zorlu. Bugün hava biraz daha iyiydi. Allah'a şükür Tolgay dışında bir kayıp vermedik. Kamp güzel geçiyor. Bugünkü maç iyi geçti. Gün geçtikçe iyi oluyoruz. Lige tamamen hazır olacağız. Şenol Güneş, dışarıdan sert gözükmesine rağmen çok sıcak bir insan. Tecrübeli bir isim. Bize hatalarımızı gösteriyor. Taktik olarak bize çok şey kattı. Forvet konusunda yorum yapmak istemiyorum. Yabancı forvet yönetimin bileceği iş. Üç tane yerli iyi forvet oyuncusu var. Biri daha gelirse dört oluruz. Ben rekabetten kaçmıyorum. İdmanlarda iyi olan oynar."

Haberin Devamı
YORUM YAZ