MENÜ

Beşiktaş gözünü kararttı!

Fikret Orman, Vodafone Arena için gözünü kararttı! Yıldızlardan biri Kartal olacak...

Beşiktaş gözünü kararttı!

Gomez'de geri sayım

Siyah-Beyazlılar, Alman golcü ile her konuda anlaşmaya varsa da Fiorentina ile bir türlü orta yol bulunamadı. Mario Gomez, şu anda takımının ABD kampında bulunuyor. Kulüpler arasındaki pazarlıklar ise sürüyor. Ancak Beşiktaş Yönetimi’nin artık sabrı kalmadı. Son teklifini 6 milyon Euro (17.9 milyon TL) olarak yapan ve bunun üstüne çıkmaya niyeti olmayan yönetim, Fiorentina’dan en geç pazar günü olumlu ya da olumsuz yanıt istedi. Bu arada Beşiktaş’ın cazip teklifini kabul eden ve İstanbul’a gelmeyi çok isteyen Mario Gomez de İtalyan ekibinden bonservis konusunda kolaylık sağlamalarını rica edecek.

Son bomba Welbeck

Beşiktaş’ın gündemine gelen yıldızlardan biri de Danny Welbeck. Arsenal’in Manchester City’nin yıldızı Edin Dzeko için harekete geçmesi sonrası Siyah- Beyazlılar, bu girişimleri yakından takip etmeye başladı. Dzeko’nun Arsenal’e imza atması halinde Fikret Orman, İngiltere’ye giderek Arsenal’e Welbeck için teklif yapacak. İngiliz ekibinin 24 yaşındaki forvet için biçtiği değer 15 milyon Euro (45 milyon TL). Yönetim bu rakamı 10 milyon Euro’ya (30 milyon TL) çekmek istiyor. Bunda başarılı olunmazsa, Danny Welbeck’e, Vodafone Arena’nın açılacağı ilk sezonda kiralık olarak Siyah- Beyazlı formayı giydirmek için girişimler başlayacak.

Balotelli için ilk adım

“O kadar yüksek ses çıkardılar ki kulaklarımın içinde hâlâ onların sesi var...” Beşiktaş taraftarları için bu yorumu yapan Mario Balotelli, sürpriz bir şekilde yönetimin gündemine girdi. Liverpool’un Christian Benteke’yi 32.5 milyon Pound’a (136.5 milyon TL) transfer etmeye hazırlanması, Balotelli’nin forma şansını tamamen bitirdi. Menacerlerin, “Kiralık gelebilir” önerisi sonrası Fikret Orman harekete geçti. İngiliz ekibiyle ilk temas kuruldu. Liverpool, oyuncuyu satmak istese de bu yönde herhangi bir teklif gelmemesi nedeniyle kiralama önerisine mecburen sıcak bakıyor.

Orhan Yıldırım


Gökhan Töre’ye 18 milyon Euro

Haberin Devamı
YORUM YAZ