MENÜ

Trabzonspor'da Dante bombası

Bordo-Mavililer, gündeme aldıkları Bayern Münih'in yıldız savunma oyuncusu Dante'ye resmi tekliflerini yaptı, hem oyuncudan hem de kulüpten cevap beklemeye başladı. Görüşemelerdeki tek pürüz, Sambacı'nın yıllık 5 milyon Euro istemesi.

Trabzonspor'da Dante bombası

Trabzonspor, Alman ekibi Bayern Münih’in savunma oyuncusu Dante’nin transferinde ısrarcı davranmaya devam ediyor... Brezilyalı oyuncunun yıllık 5 milyon Euro isteği Karadeniz ekibinin bu transferden ilk etapta geri adım atmasına neden olurken, teknik direktör Şota Arveladze’nin baskısı sonrası ikinci sefer yapıldığı öğrenildi. Sportif direktör Süleyman Hurma, Bordo-Mavililer’in transferlerine yön veren isimlerin başında gelirken, Gürcü çalıştırıcının talepleri doğrultusunda temaslar sürdürülüyor. Son olarak Stephane MBia ve Luis Pedro Cavanda’yı kadrosuna katan Bordo-Mavililer, Bayern Münih’in Brezilyalı stoperi Dante’yi transfer etmek için yapmış olduğu girişimlerde teklif yükselterek tekrar kapıyı çaldı.

Hurma, finansal yapıyı düşünüyor

Teknik direktör Şota, bu oyuncunun alınmasına onay verse de 31 yaşındaki futbolcunun 5 milyon Euro maaş istemesi Trabzonspor’un mali yapısını düşünen Süleyman Hurma’yı düşündürüyor. Hurma, kulübün ekonomik şartlarının buna uygun olması ve takım içindeki dengeleri düşünerek bu oyuncuyla yaptığı görüşmelerde sıkı pazarlık yapıyor.

Yıllık 3.5 milyon Euro kazanıyor

Deneyimli savunma oyuncusu Alman ekibinden vergiler düşüldüğünde yıllık net 3.5 milyon Euro kazanıyor. Trabzonspor’dan daha yüksek bir rakam talep etmesine şaşıran Hurma’nın ise son çare olarak Staphane Mbia transferinde olduğu gibi bir miktar imza parası önermesinin gündemde olduğu öğrenildi. Başarılı futbolcudan, yapılan son teklife bu hafta sonuna kadar yanıt vermesi bekleniyor.

Hacıosmanoğlu yalanlamadı

Bayern Münih’in Brezilyalı milli stoperi Dante’yle ilgilendiklerini önceki gün bir televizon kanalında doğrulayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Dante ile daha önce konuşuldu. 5 milyon Euro civarında bir para istiyor. Trabzonspor’un ihtiyacı olan bir oyuncu. Onun ayarında bir oyuncu alınacaktır. Bu rakamı kulübün şartları doğrultusunda kabul etmemiz biraz zor gözüküyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ