MENÜ

'Adnan Januzaj'ı kiralık verelim'

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalınması halinde transfer etmek istediği Adnan Januzaj için Manchester United'dan cevap geldi.

'Adnan Januzaj'ı kiralık verelim'

Transferin şampiyonu Sarı-Lacivertliler’in durmaya hiç niyeti yok. Bir orta saha oyuncusunun yanı sıra bir yıldıza daha imza attırmak isteyen Kanarya’nın hedefindeki ismi FANATİK açıklamıştı: Adnan Januzaj... Aziz Yıldırım, genç yıldızın Fenerbahçe’ye kazandırılması için Terraneo’ya tam yetki verdi. Van Persie ve Nani transferleri sırasında İngiliz ekibiyle sıcak ilişki kuran Terraneo da harekete geçti. Sarı-Lacivertliler, 20 yaşındaki futbolcuya olan ilgisini Manchester United ile paylaştı. İngiliz ekibinden yanıt gecikmedi.

Fener, opsiyon istiyor

Manchester United Yönetimi, geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda da forma şansı bulması zor görünen Adnan Januzaj’ı vermeyi kabul etti ancak kiralık olarak. Fenerbahçe, gruplara kalınması halinde Januzaj’ı kiralamak için teklif yapacak ancak sözleşmede satın alma opsiyonu olması için de bastıracak.

‘Daha çok oynamak istiyorum’

Manchester United televizyonuna açıklamalarda bulunan Adnan Januzaj, kulübün kendisi için özel fitness hocası tuttuğunu belirterek, “Yeni sezonda çok daha fazla forma şansı bulmak istiyorum” dedi. Ancak Di Maria, Mata ve Young gibi isimlerin yanına Depay’ı da ekleyen Van Gaal’in yeni sezonda da genç futbolcuya şans vermesi zor görünüyor. Üstelik Hollandalı menacerin kanatlara bir takviye daha yapması bekleniyor.

Mirallas el yakıyor

Sarı-Lacivertliler’in kanat adaylarından biri de Kevin Mirallas. Ancak Everton’ın, Belçikalı yıldızını ucuza kaptırmaya hiç niyeti yok. İngiliz basınına göre Everton, Bilic’in takımı West Ham’ın yaptığı 6 milyon Pound’luk (25.2 milyon TL) teklifi geri çevirdi. Bunun üzerine West Ham’ın 7.5 milyon Pound’luk (31.5 milyon TL) yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi. Januzaj konusunda ilerleme sağlayamaması halinde Mirallas’a yönelecek olan Fenerbahçe’nin 27 yaşındaki yıldız için nasıl bir teklif sunacağı merak konusu.

Adrian’ın bonservisi iki kulüpte!


Fenerbahçe, listesindeki isimlerden Adrian Lopez’i transfer etmek için sadece Porto ve oyuncuyu ikna etmekle yetinemeyecek. Çünkü İspanyol yıldızın bonservisinin yüzde 60’ı Portekiz ekibinde. Kalan yüzde 40’lık bölüm ise Atletico Madrid’de. Bu nedenle Sarı-Lacivertliler’in İspanyol deviyle de pazarlık masasına oturması gerekecek. Bu nedenle Fenerbahçe, 27 yaşındaki sol kanat oyuncusunu kiralamaya daha sıcak bakıyor. Adrian, forvette de görev yapabiliyor.


Van Persie’ye rakip bulunamadı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ