MENÜ

Fenerbahçe'den Adnan Januzaj hamlesi

Fenerbahçe Yönetimi, ön elemeler geçilip Devler Ligi'nde gruplara kalınması halinde 2 transfer daha yapma kararı almıştı. FANATİK, Başkan'ın talimatıyla Terraneo'nun şimdiden ikna turlarına başladığı yıldızı açıklıyor: Adnan Januzaj... Nani ve Van Persie de 20 yaşındaki yıldız için devrede.

Fenerbahçe'den Adnan Januzaj hamlesi

Robin van Persie, Nani, Kjaer, Souza, Fernandao, Fabiano, Ba ve Şener’i alarak transfer sezonunun yıldızı olan Fenerbahçe’nin durmaya niyeti yok.

Teknik direktör Pereira’ya, “Şampiyonlar Ligi’ne kalınması halinde 2 oyuncu daha alacağız” sözünü veren Başkan Aziz Yıldırım; ön elemede Shakthar Donetsk çıkınca bu transferlerden birini öne çekmişti.

Bu çerçevede Milivojevic ile temasları sıklaştıran Sarı-Lacivertliler, asıl büyük bomba için de şimdiden çalışmalara başladı.


Fenerbahçe'den 2 yıllık anlaşma


5 Milli Takımı vardı!

Aziz Yıldırım’ın rüyalarını süsleyen, Pereira’nın da “Müthiş olur” diyerek onay verdiği ismi, FANATİK ele geçirdi: Adnan Januzaj... 2011 yılında, yani Alex Ferguson’un henüz takım elbise giymediği dönemde, henüz 16 yaşındayken Anderlecht’ten Manchester United’a transfer edilen Januzaj, David Moyes döneminde kendisinden beklenen patlamayı yaptı. Bir dönem Premier Lige damgasını vuran genç yıldız; sahadaki futbolu kadar, milli takım tercihiyle de çok konuşulmuştu. Türkiye, Kosova, Belçika, İngiltere ve Arnavutluk Milli Takımları’nı seçme şansı bulunan Januzaj, en nihayetinde ‘Belçika’da karar kılmıştı.

Manchester formasıyla ligde 27 maçta oynayıp, 4 gol-4 asistlik performansa imza atan kanat oyuncusu, tıpkı Van Persie gibi teknik direktör Van Gaal’in gazabına uğradı. Gözden düşen ve Kırmızı Şeytanlar’ın kiralamaya sıcak baktığı Januzaj için biçilen bonservis bedeli yaklaşık 8 milyon Euro... 20 yaşındaki oyuncunun mukavelesi ise Haziran 2018’e kadar sürüyor. Yıldırım’ın talimatıyla harekete geçen Terraneo, Manchester’dan gelen Van Persie ve Nani’nin de desteğiyle Adnan Januzaj’ı ikna etmeye çalışıyor.

B planı Mirallas

Tedbiri elden bırakmayan Sarı-Lacivertliler’in B Planı da hazır... Adnan Januzaj’da herhangi bir pürüz çıkma ihtimalini dikkate alan Aziz Yıldırım ve kurmayları, yine Premier Lig’de mücadele eden Everton’ın sol kanat oyuncusu Kevin Mirallas’ı da stepnede tutuyor. Mirallas’ı Bilic’in takımı West Ham United da çok yakından takip ediyor. Atletico Madrid’de Arda Turan’ın takım arkadaşı olan ve şu an Porto’da forma giyen kanat oyuncusu Adrian Lopez de Fenerbahçe’nin gündemindeki son isim... (Yusuf Dursun)

Milivojevic yola çıktı!

Sarı-Lacivertliler’de, Shakhtar Donetsk’le oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçı öncesi orta alana bir takviye daha düşünülüyor. Listedeki isim olan Vitor Pereira’nın Olympiakos’tan eski öğrencisi Luka Milivojevic konusunda da pazarlıklar tüm hızıyla sürüyor. 23 yaşındaki futbolcunun, Yunan ekibinin son birkaç idmanına sakatlığını bahane ederek çıkmaması, artık kulübüyle yollarını ayırma kararı aldığı şeklinde yorumlandı.

Kanarya, 6.3 milyon Euro’luk teklifini biraz daha artırıp, bu işi bitirecek. Öte yandan 3-1 kazanılan Guimaraes maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken rakibin 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Bernard Mensah da, geleceğe yatırım olarak düşünülüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ