MENÜ

Şenol Güneş'ten imalı sözler

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, takımın son durumu hakkında basın mensuplarına bilgilendirmede bulundu.

Şenol Güneş'ten imalı sözler

Konuşmasına Şanlıurfa’da yaşanan üzücü olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, “Şanlıurfa’da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden kardeşlerimiz yüreğimizi parçaladı. Yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Umarım bu acılar daha da büyümez. Şiddetin bitmesini arzuluyoruz. Kampın ilk gününde aldığımız bu acı habere tüm Türkiye gibi üzüldük” dedi.

Takımın son durumu hakkında basın mensuplarına bilgilendirmede bulunan Şenol Güneş, şunları söyledi:

“Avusturya kampında daha çok müsabaka ağırlıklı çalışmalar yapacağız. Bütün oyuncularımı görmek istiyorum. Buraya yirmi altı oyuncuyla geldik. İdmanlarımıza devam edeceğiz. Eğer yeni oyuncular katılırsa kampa onları ayrıca konuşuruz.

Tolgay’ın durumunu biliyoruz. Ameliyat olacak. Kendisiyle konuştuğumda ona kendisini yeni bir transfer olarak görmesini, kendini hazırlayan bir oyuncu olarak görmesi gerektiğini söyledim. Tolgay, işini çok seviyor. Devreye kadar aramızda olmayacak. Çok iyi bir profesyonel.

Veli’nin durumu biraz daha farklı. 24 Temmuz’a kadar kendisine izin verdik. Daha önce görüştüğü doktorlardan sonuç aldıktan sonra aramıza katılacak.”

"Futboldan da anlamam, inşaattan anlarım""

Ayrıca Şenol Güneş, gazetecilerin kendileriyle maç yapması isteğine "Ben oynamam zaten futboldan da anlamam, inşaattan anlarım" dedi. Güneş, gazetecileri şaşırtan bu cümlelerinden sonra da "Tamam hazırlanın o zaman bizim ekipte oynarsınız" dedi.

Şenol Güneş'in bu imalı sözleri, medyada kendisi ile ilgili çıkan "Şenol Güneş, Ümraniye'de inşaatın başında duruyor" ifadelerine karşı söylediği düşünülüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ