MENÜ

Podolski Türk gibi Alman!

Aslan'da Lukas Podolski, sıcak tavırları ve sempatik hareketleriyle dikkatleri çekiyor. Köln'de Türkler'in arasında büyüyen, çay içmeden yapamayan Alman yıldız, antrenmanlara da bu haliyle damgasını vuruyor.

Podolski Türk gibi Alman!

Cim Bom’un yeni yıldızı Lukas Podolski, kısa sürede takıma uyum sağlamayı başardı.

İdmanlardaki hırslı ve güçlü görüntüsüyle başta teknik direktör Hamza Hamzaoğlu olmak üzere herkesin yüzünü güldüren Podolski, sanki 40 yıllık Galatasaraylı gibi davranıyor. Avusturya kampındaki sıcak ve sempatik tavırlarıyla dikkatleri çeken Podolski, bir Alman’dan çok adeta bir Türk gibi hareket ediyor. Kampta sık sık çay keyfi yapan ve bu zevkinden vazgeçmeyen Poldi, önceki günkü antrenmanda da sakız çiğneyip, balon yaptı. Poldi idman sahasından ayrılırken de, çoraplarını çıkartarak otelin yolunu tuttu. Ayrıca Türkler’in yoğun olarak yaşadığı Köln’de büyüdüğü için de aralarda Türkçe kelimeler kullanarak arkadaşlarının sempatisini kazandı.

Diğer oyuncularla uyum içerisinde olan 31 yaşındaki forvet, takım otobüsünün şoföründen tutun, Sarı-Kırmızılılar’ın malzemecilerine kadar herkese yakın ilgi gösteriyor. Hamzaoğlu da, yeni sezonda tecrübeli oyuncudan çok şeyler bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ