MENÜ

Beşiktaş'ta şok sakatlık

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Beşiktaş'ta şok sakatlık... Geçen sezon da birçok kez sakatlıklarla boğuşan Mustafa Pektemek yine sakatlandı ve antrenmanı yarıda bıraktı. Başarılı oyuncu ise antrenmanın ardından sakatlığının ciddi olmadığını belirtti.

Beşiktaş'ta şok sakatlık

Yeni sezon hazırlıklarını yaklaşık 2 haftadır Almanya'nın Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında sürdüren Siyah-Beyazlılar'dan kötü haber geldi.

Beşiktaş'ta geçen sezon yaşadığı sakatlıklarla sık sık gündeme gelen Mustafa Pektemek, bu sabah yapılan antrenmanı, sağ kasığındaki ağrı sebebiyle yarım bıraktı.

Takımın sağlık heyeti, tecrübeli futbolcunun tedavisine başladı.

Orhan Yıldırım

***

Pektemek'ten açıklama: sakatlığım...

Mustafa Pektemek de antrenmanın ardından sıcağı sıcağına açıklamalarda bulundu ve sakatlığının ciddi olmadığını hatta durumunun iyi olduğunu ancak risk almamak adına antrenmanı yarıda bıraktığını belirtti. İdmanların yoğun geçtiğini belirten Pektemek, "Ancak sezon başı olduğu için buna ihtiyacımız var" dedi.


Fanatik.com.tr kullanıcıları isyan etti...

Haberi gören birçok Beşiktaşlı tararftar ise Fanatik.com.tr'yi adeta yorum yağmuruna tuttu...

Mustafa Pektemek'e de sürekli sakatlanmasından dolayı tepki gösterilirken, yönetim de hem bu kadar sakatlık yaşanayan bir oyuncunun kadroda tutulması hem de Pektemek'in aldığı ücret nedeniyle ağır şekilde eleştirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ