MENÜ

Stoperlerin kaderi belli oldu

Beşiktaş'ın genç stoperleri Milosevic ve Franco, dün Almanya kampında çalışmalara başladı. Antrenmanın ardından 2 oyuncuyla görüşen Şenol Güneş'in, Aston Villa'nın 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı İsveçli oyuncu ile Pedro'nun satışına onay verdiği öğrenildi.

Stoperlerin kaderi belli oldu

Yeni sezon hazırlıklarına geçen hafta Almanya'da start veren Beşiktaş'ın yıldızları, dün günü izinli geçirdi. Ligde sezonun bitmesinin ardından Kolombiya Milli Takımı'nın kampına giden Pedro Franco ile İsveç'le U21 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yer alan Alexander Milosevic, önceki gece Siyah-Beyazlılar'a katıldı. Takımın izinli olmasına rağmen antrenman eksikleri bulunan; Jose Sosa, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre ve Olcay Şahan'la beraber antrenör Şeref Çiçek yönetiminde çalışan 2 genç yıldız, idmanın ardından teknik direktör Şenol Güneş'le özel bir görüşme yaptı. Yönetimin stoper transferi konusundaki çalışmalarını, "Milosevic ve Franco'yla görüşüp öyle karar vereceğim" sözleriyle bekleten Güneş'in, bu iki futbolcuyla yüz yüze konuştuktan sonra savunma hattına takviye yapılmasında karar kıldığı öğrenildi.

Temaslar başlayacak

Teknik direktör Şenol Güneş'in, Milosevic ve Franco için de kulübe resmi teklif gelmesi halinde bu iki isimle de yolların ayrılabileceğini ilettiği bildirildi. Bu gelişmenin ardından; Milosevic için İngiliz ekibi Aston Villa'dan 5 milyon Euro'luk teklif alan Siyah-Beyazlılar'ın; 23 yaşındaki futbolcu konusunda Ada temsilcisiyle görüşeceği ifade edildi. Öte yandan Portekiz devi Porto'nun radarında bulunan Franco için de temasların gelecek hafta başlaması bekleniyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ