MENÜ

Robin van Persie geliyor

Fenerbahçe, dünyaca ünlü golcüsüne kavuşuyor. Robin van Persie, bu gece saat 22.00'de Sabiha Gökçen'e inecek, yarın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Robin van Persie geliyor

Nani ile coşan Fenerbahçe, Robin van Persie ile çılgına dönecek. Yıldızları bir bir Kadıköy’e indiren Aziz Yıldırım ve kurmayları; sonunda Manchester United ile de anlaştı.

Teknik direktör Louis van Gaal’in önceki gün İngiltere’de yaptığı, “Gideceğini hissedersek sizlere açıklarız. Şu an böyle bir şey hissetmiyoruz” açıklamasına, Düzce’den “Van Persie ile anlaştık. Kulübü ile de sorun yok. Kendisi hafta sonu İstanbul’da olacak” cevabını veren Aziz Yıldırım, uzun süre önce Fenerbahçe ile el sıkışan Hollandalı Süperstar’ın Türkiye macerasının bugün başlayacağını da müjdelemişti.

Hollandalı yıldızın, program bilgileri de netleşti. Özel bir uçakla İstanbul’a getirilecek olan Robin van Persie, bu gece saat 22.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’na inecek. Tıpkı Nani’de olduğu gibi yüzlerce Fenerbahçe taraftarı tarafından karşılanması beklenen yıldız golcü, geceyi Kalamış’taki Wyndham Oteli’nde geçirecek.

Yarın sabah güne sağlık kontrolü ile başlayacak olan Robin van Persie, öğleden sonra da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarın huzuruna çıkacak. Hollandalı santrfor, 3+1 yıllık kontrata imza atacak ve her sezon için 4.5 milyon Euro net ücret alacak. Ayrıca İngiliz Kulübü’ne de 6 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Hollanda Milli Takımı’nda Sneijder’in kaptanlığını yapan yıldız futbolcu, İngiltere’de iki kez ‘Gol Kralı’ olma sevinci yaşamıştı.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ