MENÜ

Beşiktaş'a Milosevic piyangosu!

Daha önce Demba Ba ve Atınç'ın satışından 18 milyon Euro kazanan Beşiktaş'a, bir müjde de Alexander Milosevic'ten geldi. Aston Villa, 23 yaşındaki stoper için 5 milyon Euro teklif etti.

Beşiktaş'a Milosevic piyangosu!

Beşiktaş'ın oyuncularına başka takımların ilgisi devam ediyor. Daha önce Demba Ba’yı, Çin’in Shanghai Shenhua takımına 13 milyon Euro’ya satan Kartal, Atınç Nukan’ı da, Almanya 2. Lig ekibi Leipzig’e 5 milyon Euro’ya vermişti.

Son olarak Atletico Madrid’in istediği Gökhan Töre’nin ardından bu kez de genç stoper Alexander Milosevic’e, İngiltere Premier Lig temsilcisi Aston Villa’nın talip olduğu öğrenildi.

Şampiyonada izlediler

Beşiktaş’a geçen sezon devre arasında AIK takımından 1 milyon Euro’ya transfer olan İsveçli Milosevic’i, ülkesinin şampiyon olduğu U21 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda takip eden Villa’nın scoutlarının olumlu raporu sonrası harekete geçen yönetimin, Kartal’ın kapısını çaldığı bildirildi.

23 yaşındaki oyuncu için Ada kulübünün yaklaşık 5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ve bu rakama ‘Tamam’ denilmesi halinde bu işin biteceği ifade edildi.


Beşiktaş'ta Mario Gomez bombası

Haberin Devamı
YORUM YAZ