MENÜ

Balıkesirspor, Dilaver Güçlü'yü renklerine bağladı

Kırmızı-beyazlı kulüp, Osmanlıspor'dan transfer ettiği Dilaver Güçlü için imza töreni düzenledi.

Balıkesirspor, Dilaver Güçlü'yü renklerine bağladı

PTT 1. Lig’de mücadele edecek Balıkesirspor, geçen sezon Osmanlıspor’da forma giyen ve iki gün önce kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Dilaver Güçlü için imza töreni düzenledi.

Genel kaptan Zeki Çıkrıkçı, Balıkesirspor Tesisleri’ndeki törende yaptığı konuşmada, Dilaver’in Balıkesirspor forması altında büyük başarılara imza atacağını ve takımın daha da güçleneceğini söyledi.

Dilaver’in yarın Bolu kampına katılacağını belirten Çıkrıkçı, "Yeni oyuncumuz geçtiğimiz yıl Osmanlıspor’da şampiyonluğu tattı. İnşallah, bu sezon da Balıkesirspor’da şampiyonluğu tadacak" dedi.

Çıkrıkçı, Dilaver Güçlü ile bir hafta önce anlaştıklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Zaten hocalarımız oyuncumuza daha önce bir program vermişti. O program dahilinde çalışmalarını sürdürüyordu. Balıkesir basının önünde de bir kutlama ve imza töreni yapmak istedik. Önümüzdeki hafta birer forvet ve orta saha oyuncusu ile sözleşme imzalayıp, transferi kapatmayı düşünüyoruz. Ancak hocamız bir talepte bulunursa onu da değerlendiririz"

Balıkesirspor’un Bolu kampına da değinen Çıkrıkçı, "Takımımız çok güzel bir ortamda çalışıyor. Bu ortamın lige yansıyacağına inanıyoruz. Bu kapsamda Elazığspor ve başka bir takımla daha hazırlık maçı oynayacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ