MENÜ

Gökhan Töre gider, Volkan Şen gelir

Arda Turan'ı Barcelona'ya gönderen Atletico Madrid, milli yıldızın yerini Gökhan Töre'yle doldurmak için harekete geçti. Siyah-Beyazlılar'ın, 12 milyon Euro'luk bir teklife genç yıldızdan vazgeçebileceği konuşuluyor. Töre'nin gitmesi halinde ise ilk hedef Volkan Şen olacak

Gökhan Töre gider, Volkan Şen gelir

Atletico Madrid’in kadrosuna kazandırmak için yoğun çaba sarf ettiği Gökhan Töre’den geleceğiyle ilgili olarak ilk açıklama geldi. Siyah-Beyazlı yöneticilerle konu hakkında görüş alışverişinde bulunan 23 yaşındaki futbolcu, “Milli takımdaki olaylar sebebiyle üzerimde büyük baskı oluşmuştu. O zaman ayrılmayı düşünmüştüm. Ama yakın zaman içerisinde bu sorunların hepsini aştık. Artık bana rahatsızlık veren bir durum yok. Sadece Beşiktaş’a odaklı bir durumdayım” diye konuştu. Genç yıldızın bu sözlerinden memnun kalan yöneticilerin, Töre’nin açıklamasına rağmen Arda Turan’ı 41 milyon Euro’ya gönderen Atletico Madrid’in ilgisine kayıtsız kalamayacağı konuşuluyor. Daha önce Demba Ba’yı Çin Ligi ekibi Shangai Shenhua’ya 13 milyon Euro’ya, Atınç Nukan’ı da Almanya temsilcisi Leipzig’e 5 milyon Euro’ya gönderen yönetimin; İspanyol ekibinin 12 milyon Euro’luk teklifini resmi olarak kulübe iletmesi halinde, ‘Evet’ diyebileceği bildirildi.

Güneş’le küllerinden doğmuştu

Siyah-Beyazlılar’ın; Gökhan Töre’yle yollarını ayırması halindebu oyuncunun alternatifini de şimdiden Bursaspor’un yıldız ismi Volkan Şen olarak belirlediği öğrenildi. Beşiktaşlı idarecilerin; geçen sezon Şenol Güneş’in yönetimindeki Bursaspor’da 41 maçta 17 gol ve 8 asistlik performans sergileyerek adeta küllerinden doğan 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu 4 milyon Euro civarında bir bedele bitirebileceği ifade edildi. Tecrübeli futbolcunun da geçen sezondaki hocası Şenol Güneş’le birlikle çalışmaya oldukça sıcak baktığı; kulüplerin anlaşması halinde Kara Kartal’da forma giymeye hazır olduğu belirlendi.

Volkan’ın alternatifi Aatif

Kara Kartal’da; Gökhan Töre’nin ayrılması durumundaki bir numaralı hedef olan Volkan Şen’in de alternatifi hazır. Siyah-Beyazlı yönetimin, son iki sezondur birçok kez takımın gündemine gelen Sivassporlu futbolcu Aatif Chahechouhe’yu için de Töre’nin olası Atletico Madrid’e transferi sonrasında nabız yoklayabileceği öğrenildi. Yeni sezonda yoluna Sivas’ta devam etmeme kararı alan tecrübeli futbolcunun, sözleşmesinde, ‘3 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ