MENÜ

Beşiktaş'tan çifte bomba!

Kara Kartal, transferde gaza bastı. Siyah-Beyazlılar, forvet takviyesi konusunda Porto'lu Vincent Aboubakar'a; stoper hattında da Dinamo Moskova'lı Douglas Franco Teixeira'ya kancayı taktı.

Beşiktaş'tan çifte bomba!

Demba Ba’yı Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua’ya gönderen Siyah-Beyazlılar, Senegalli yıldızın yerini doldurmak için çalışmalara başlamıştı.

Bu doğrultuda; Kostas Mitroglou, Loic Remy ve Robin van Persie gibi isimleri gündeminde tutan Beşiktaş’ın, listesine sürpriz bir ismi eklediği ortaya çıktı: Vincent Aboubakar! Portekiz devi Porto’da geçen sezon 21 karşılaşmaya çıkan ve takımına 8 gol ile 4 asistlik katkı sağlayan 23 yaşındaki Kamerunlu oyuncuyla menacerler aracılığıyla ilk teması kuran yönetimin; 1,82’lik golcü için 4 milyon Euro ödemeye hazır olduğu öğrenildi. Hava toplarındaki yüksek hakimiyet kabiliyetinin yanı sıra bire bir pozisyonlardaki etkin görüntüsüyle bilinen genç yıldızın da; yeni sezonda daha fazla görev alabilmek için Türkiye’ye gelebileceği bildirildi.

Savunmaya yeni kule!

Yeni sezon öncesinde stoper hattını deneyimli bir isimle takviye etmek için girişimlerini sürdüren Siyah-Beyazlılar, bu konuda da gözünü Dinamo Moskova’nın Brezilyalı stoperi Douglas Franco Teixeira’ya dikti. 1.92’lik futbolcu için önceki gün Rusya’ya giden Başkan Fikret Orman’ın; bu oyuncu için Dinamo’nun yönetimiyle görüştüğü öğrenildi. Geçen sezon Moskova ekibiyle 33 karşılaşmaya çıkan ve takımına 3 gollük katkı sağlayan başarılı futbolcunun transferinin; yakın zaman içinde resmen duyurulacağı konuşuluyor.

Orhan Yıldırım

Fikret Orman'dan transfer açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ