MENÜ

Arda Turan önce PSG'ye sonra Barça'ya!

Arda Turan'ın arkadaşı Oğulcan Engin, ağzından kaçırdı: Koskoca PSG topçusunu nasıl 75 kişi takip eder! Birkaç saat sonra ise Barcelona Başkanı Bartomeu twitter'dan çok önemli bir mesaj yolladı.

Arda Turan önce PSG'ye sonra Barça'ya!

Sevgilisi Aslıhan Doğan ile birlikte Bodrum'da tatil yapan milli futbolcumuz Arda Turan, burada arkadaşı Oğulcan Engin'le de bir araya geldi. Üçlü mobil telefonlar üzerinden canlı yayın yapmayı sağlayan Periscope uygulamasından yayın da yaptı.

Arda Turan'ın arkadaşı Oğulcan Engin, yayın sırasında "Koskoca PSG topçususun 75 kişi mi izliyor?" dedi. Oğulcan'ın bu ifadesi sonrası Arda Turan'ın yüzünün düştüğü görüldü. Atletico Madrid'de oynamak istemediğini dile getiren milli futbolcumuzu Barcelona, Chelsea ve Paris Saint-Germain transfer etmek istiyor.

Geçtiğimiz günlerde Arda'nın PSG Başkanı ile bire bir görüşmede bulunduğu iddia edilmişti.



Bartomeu'dan çarpıcı tweet

Gün içerisinde Arda Turan'la ilgili önemli bir gelişme daha yaşandı. Arda'nın transferi konusunda çok ısrarcı olduğu bilinen ve yaklaşan seçim öncesi milli futbolcunun transferi için vaatte bulunan Barcelona Başkanı Josep Mario Bartemou, twitter'da çok net ifadeler kullandı.

İspanyol devinin başkanı, twitter'dan, "Yönetim kuruluna çağrıda bulunuyorum. Arda Turan'ın transferi gerçekleştirilmeli. Bu Luis Enrique'nin talebi. Luis Enrique'nin güvenini kazanmış Arda Turan için gerekli adımlar atılmalıdır. O büyük bir futbolcu" diye yazdı.




Podolski'ye bu yapılır mı!


Bartomeu'nun bu çağrısı sonrası yönetim kurulunun vereceği karar da merak konusu oldu. Barcelona yönetimi yarın yapacağı toplantıda Arda Turan'ın transferini de masaya yatıracak. Bartemou'ya seçimlerde rakip olan eski başkan Laporta ise bu transferin seçimlerden önce yapılmaması konusunda ısrarcı.

Diğer yandan sosyal medyada Barcelona ile ilgili haberler yapan birçok hesap, Arda'ya şimdiden "Barça'ya hoşgeldin" şeklinde mesajlar atmaya başladı.

Emre Kayrancı/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ