MENÜ

Milivojevic: Pereira çalıştığım en iyi teknik adam

Sırp yıldız, Olymipakos'ta hocası olan Vitor Pereira için, “Bana göre Avrupa'nın en iyileri arasında” dedi. Milivojevic, hakkında çıkan transfer haberlerini bildiğini dile getirerek, “Bunların gerçekleşmesi için kulüplerin anlaşması gerek” ifadelerini kullandı.

Milivojevic: Pereira çalıştığım en iyi teknik adam

Vitor Pereira’nın transfer edilmesini çok istediği eski öğrencisi Luka Milivojevic, FANATİK’e çok özel açıklamalar yaptı.

İlk olarak Portekizli teknik adama övgüler yağdıran 24 yaşındaki futbolcu, “Kariyerimde çalıştığım en iyi hocalardan biri. Bana göre Avrupa’nın en iyi teknik adamları arasında yer alıyor. Çok hırslı ve futbolcusundan en iyi verimi almaya çalışıyor. Kendisiyle Olympiakos’tan ayrılmadan önce görüşmüştük. Bir daha konuşmadık. Açıkçası bu kadar başarılıyken, neden kulüpten ayrıldığını anlamadım. Onunla çalışmak büyük bir mutluluktu” diye konuştu.

‘Benim için gurur verici’

Türkiye’de hakkında çıkan haberlerin farkında olduğunu belirten Milivojevic, “Büyük bir takımın benimle ilgilenmesi gurur verici. Futbolda her şey mümkün ama gazetede yazılanlar doğrultusunda transfer gerçekleşmiyor. Henüz benimle görüşen olmadı. Olympiakos’ta iyi bir sezon geçirdim. Kulüple ve taraftarla aramda güçlü bir bağ kuruldu. Transferin gerçekleşmesi için önce kulüplerin anlaşması gerek. Olympiakos’un bir cevabı olmadan benim konuşmam yanlış olur” ifadelerini kullandı.

Mehmet Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ