MENÜ

Mitroglou pazarlığı kızıştı

Ba'nın yerini Mitroglou'yla doldurmak için yoğun çaba sarf eden Kartal, futbolcunun kulübü Fulham'la kıran kırana pazarlıklarını sürdürüyor. Son olarak Valencia'nın da talip olduğu 27 yaşındaki golcü konusunda Ada ekibinin, 'sonraki satıştan pay' ısrarı kırılmaya çalışılıyor.

Mitroglou pazarlığı kızıştı

Senegalli yıldız Demba Ba’yı 13 milyon Euro’ya (39 milyon TL) Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua’ya gönderen Beşiktaş, golcü futbolcunun yerini doldurma konusunda çalışmalarına hız vermişti.

Bu doğrultuda ilk hedefini geçen sezon Yunanistan temsilcisi Olympiakos’ta kiralık olarak forma giyen Kostas Mitroglou olarak belirleyen Kara Kartal, 27 yaşındaki futbolcu için kulübü Fulham’la kıran kırana bir pazarlık içinde... 1.88’lik golcüyle menaceri aracılığıyla el sıkışan yönetimin; İngiliz ekibiyle de 4 milyon Euro’ya (12 milyon TL) anlaşma sağladığı ancak Fulham’ın tecrübeli ismin bir sonraki satışından yüzde 15’lik pay istemesinin görüşmeleri tıkadığı ortaya çıktı.

Yönetim, pay vermiyor

Mitroglou’nu da Demba Ba gibi bir sezon takımda tutup ardından yüksek bir bedele göndermeyi hedefleyen Kartal’ın, bu doğrultuda pay verme işine sıcak bakmadığı ve bu sorunun aşılması konusunda temasların sürdüğü bildirildi. Öte yandan Valencia’nın da Mitroglou için devrede olduğu; İspanyol temsilcisinin, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Alvaro Negredo’nun Manchester City’ye dönmesi sonrasında bu ismin yerini Yunan golcüyle doldurmayı hedeflediği öğrenildi.

Campbell da önerildi

Hücumcu transferi konusunda Siyah-Beyazlılar’a menacerler aracılığıyla geçen sezon La Liga temsilcisi Villareal’de kiralık olarak forma giyen Arsenal’li futbolcu Joel Campbell’ın da önerildiği ifade edildi. 23 yaşındaki Kosta Rikalı futbolcunun, yeni dönemde daha fazla görev yapabileceği bir takıma gitmek istediği ve bu doğrultuda Beşiktaş’a, ‘Evet’ diyebileceği konuşuluyor. Bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da ilgilendiği başarılı oyuncu, forvet hattının yanı sıra sol ve sağ açık bölgelerinde de forma giyebiliyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ