MENÜ

İlhan Cavcav: Yüzüne bakarsam şerefsizim...

Ümit Bozkurt'un kulüpten ayrılmasını Mesut Bakkal'ın engellemeye çalıştığını ifade eden Cavcav, "Olur mu ben Başkanla konuşurum demiş. Ondan sonra 4 maç oynadık. Mesut Bakkal beni hiç aramadı. Unutmadan bütün parasını da ödedim. Şurada bir daha göreyim, yüzüne bakarsam namussuzum şerefsizim." dedi.

İlhan Cavcav: Yüzüne bakarsam şerefsizim...

Süper Toto Süper Lig temsilcisi Gençlerbirliği düzenlediği törenle yeni teknik direktör Stuart Baxter ve 5 yeni oyuncuya imza attırdı.

Gençlerbirliği Kulübü 5 yeni oyuncuyla sözleşme imzaladı. İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine teknik direktör Stuart Baxter ve futbolcular Per Johannes Hopf, Panajotis Dimitriadi, Iasmin Latovlevici, Martin Spelmann, Valid Atta katıldı. Törende Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Başkanvekili Mehmet Niyazi Akdaş, Genel Sekreter Sinan Gürsoy da yer aldı. Teknik direktör Stuart Baxter ile 1 yıllık sözleşme imzalanırken, oyuncularla 3’er yıllık anlaşma sağlandı.

"OYUNCULARIN KULÜPLERİNE 2,5 MİLYON EURO ÖDEDİK"

Yeni teknik direktör Stuart Baxter hakkında çevresinden olumlu tepkiler aldığını paylaşan Cavcav, "Bu hocayı aldım diye ismini söylemiyorum. Futbol içinde olan adamlar tebrik ederim çok iyi hoca aldın dediler. Kendisiyle bir senelik, değil, uzun seneler çalışmak istediğimi söyledim. Hocamızla yeni bir mukavele yapıyoruz. Yaptığımız mukavele bir yıllık. İkinci yıl opsiyonu bize ait. Oyuncuların kulüplerine 2,5 milyon euro para ödedik. Hangi kulüp oynadığı ligde şampiyon olmak istemez. 37 senedir Ankara’yı iyi veya kötü temsil ediyoruz. Hali hazırda oturmuş bir kadromuz var. Kadromuzda yalnızca 3 oyuncu gitti" ifadelerini kullandı.

"NE JAPON, NE İSPANYOL FUTBOLUNU GETİRMEYE GELDİM"

İmza töreninde konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Stuart Baxter, "Öncelikle başkanıma teşekkür ediyorum burada olduğum için. Buraya yabancı bir hoca olarak geldim. Futbolda kendi kültürümle, kendi yaptıklarımla buraya geldim. Ne Japon, ne İspanyol futbolunu getirmeye geldim. Buraya Türk futbolunda iyi işler yapmaya, gurur yaratıcı bir futbol yaratmaya geldik" dedi.

Türkiye ve kulüp hakkındaki bilgileri sorulan Baxter, "Daha önce Fatih Terimle karşılaştık görüştük. Türk futboluyla ilgili bilgim var. Şu anda bulunduğum andan ve bulunduğum yerden bahsetmek isterim" diye konuştu.

Kaleci Per Johannes Hopf ise yaptığı konuşmada, "Burada olmaktan onur duyuyorum. Umarım geleceğe umutla bakıyorum, umarım başarılı oluruz" derken, defans oyuncusu Valid Atta, "Jimmy Durmaz ve Dahlin’den sonra buraya geldim. Onlarla görüştüm. İyi bir kulübe geldiğimi düşünüyorum. Umarım başarılı oluruz" şeklinde konuştu.

Panajotis Dimitriadi, "Öncelikle burada olduğum için mutluyum. Bir çok iyi şeyler duydum kulüple ilgili. Performansımın yüzde 100’ünü vermek için buraya geldim. Umarım diğer arkadaşlarımla güzel performanslar gösteririz" dedi.

Sol bek mevkisinde görev alacak Iasmin Latovlevici, duygularını "Bugün benim için yeni bir başlangıç olacak. Bu kulüple Avrupa kupalrında oynamak istiyoru. Umarım bunu başarırız" şeklinde ifade ederken, orta saha oyuncusu Martin Spelmann, "Burada olduğumdan dolayı mutluyum. Benim kariyerimde iyi bir basamak olduğunu düşünüyorum. Kulüp hakkında iyi şeyler duydum. Umarım başarılı oluruz" ifadelerini kullandı.

ESKİ TEKNİK DİREKTÖR MESUT BAKKAL KONUSU

Mesut Bakkal takımın başındayken Bursaspor ile oynadıkları maça değinen Cavcav, "Bursaspor maçını oynuyoruz. Uğur diye bir oyuncumuz var, hırçın. Sarı kart gördü. Haber gönderdim çıkarması için. Çıkarmadı. İkinci sarıyı gördü. Birinci yarı Gençlerbirliği 2, Bursaspor 0. İkinci yarı Bursaspor 3, Gençlerbirliği 2. Kaybettiğimiz para ne kadar? 250 bin dolar tur atlamak, 100 bin dolar da maç, toplam 350 bin dolar. Bir de Galatasaray ile oynadılar Bursa yenildi. 250 bin dolar da oradan aldık. 600 bin dolar" dedi.

"YÜZÜNE BAKARSAM NAMUSSUZUM, ŞEREFSİZİM"

Ümit Bozkurt’un kulüpten ayrılmasını Mesut Bakkal’ın engellemeye çalıştığını ifade eden Cavcav, "Olur mu ben Başkanla konuşurum demiş. Ondan sonra 4 maç oynadık. Mesut Bakkal beni hiç aramadı. Unutmadan bütün parasını da ödedim. Şurada bir daha göreyim, yüzüne bakarsam namussuzum şerefsizim. Dört tane hoca değiştirdi, beşinci hoca geliyor. Gerekirse 17 tane hoca değiştiririm. Takımımın menfaati için. Bana görevini yapan adam gelecek başımın tacıdır. Tolunay’ı aradım beş gün salladı. Şu parayı alırım, düşüneyim diye. En sonunda teşekkür ederim dedi" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ