MENÜ

Ospina, Muslera etkisi yapar

Transferinde sona gelinen Kolombiyalı file bekçisi, Copa America'da göz doldurdu. Fenerbahçeli futbolseverler yıldız kaleci için sosyal medyada, “Muslera, Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıdı. Ospina da bizde aynı etkiyi yaratır” yorumları yapıyor

Ospina, Muslera etkisi yapar

Mert Günok ile yollarını ayıran Fenerbahçe, Volkan Demirel’in yanına David Ospina’yı almaya karar vermişti. Arsenal’in Petr Cech transferini bitirmesiyle, Sarı-Lacivertliler de Kolombiyalı’ya imza attırma yolunda büyük mesafe kat etti.

Bu transferin resmiyete dökülmesi beklenirken, David Ospina’nın Copa America’da sergilediği müthiş performans adeta parmak ısırttı. Fenerbahçeli futbolseverler, 26 yaşındaki kaleciye resmen hayran kaldı.

Sarı-Lacivertli taraftarlar, özellikle Kolombiya-Arjantin maçındaki muhteşem kurtarışlarıyla herkesten övgü alan, dünyanın en iyi oyuncusu Lionel Messi’ye, “Yerden fırlayıp topumu kurtardığında, o an ölmek istedim” dedirten Ospina’ya sosyal medyada methiyeler dizdi.

‘Ya Ospina’yı satmazlarsa!’

Fernando Muslera’nın geride kalan sezonda Galatasaray’ı şampiyonluğa taşıdığına değinen taraftarlar, “Ospina da bizde aynı etkiyi yaratır. Bir takımı zirveye taşıyacak kaliteye ve özelliklere sahip. Transferi bir an önce bitirilmeli” yorumları yaptı.

Ancak Kolombiyalı kalecinin Copa America’daki çıkışı, Fenerbahçeliler’i biraz da panikletti. Sarı-Lacivertliler’de Ospina’nın başarılı performansının ardından, “Ya Arsenal bu oyuncuyu satmaktan vazgeçip, Szczesny’yi satış listesine koyarsa” endişesi başladı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ