MENÜ

Bursaspor, Hugo Rodallega'yı istiyor

Bursaspor, Fernandao'yu aratmayacak golcüsünü buldu. Yeşil-Beyazlılar, Beşiktaş'a önerilen, ancak kabul görmeyen Fulham'ın 29 yaşındaki forveti Hugo Rodallega'yla temas kurdu. Ertuğrul Sağlam'ın çok istediği Kolombiyalı forvetin bonservisi de elinde.

Bursaspor, Hugo Rodallega'yı istiyor

Takımın başına Ertuğrul Sağlam’ı getirip, Sedat Berisha, Tomas Sivok, Erdem Özgenç ve Mert Günok’u kadrosuna katarak nokta transferle yapan Bursaspor’da rota forvet. Transferdeki tüm mesaisini Fernandao’dan boşalacak mevkiiyi doldurmak için harcayan Yeşil-Beyazlılar’ın listesine Belfodil, De Sutter ve Marco Matias’ın ardından sürpriz bir isim daha girdi: Hugo Rodallega. Fulham forması giyen 29 yaşındaki Kolombiyalı forvetle bir süredir temas halinde olduğu öğrenilen Timsah’ın, transferi bitirmek adına görüşmelerini hızlandırdığı ortaya çıktı. Sezonun tamamlanmasıyla Fulham’daki sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan 1.80 boyundaki oyuncunun maliyetinin yaklaşık 2 milyon Euro’yu bulduğu konuşuluyor. Ertuğrul Sağlam’ın özellikle istediği oyuncuyla ilgili pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

Brugge’dan De Sutter tepkisi

Bursaspor’un, Club Brugge ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tom de Sutter’le görüşmesi Belçika temsilcisinin tepkisini çekti. Belçika basının yer alan habere göre, Club Brugge Genel Menaceri Vincent Mannaert şunları söyledi: “Bursaspor bizimle irtibata geçmeden De Sutter ile görüştü. Bu büyük saygısızlık. Bize ulaşan somut bir teklif yok. Bursaspor’un yaptığı bu davranış transferi kolaylaştırmayacak.”

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ