MENÜ

Konoplyanka'da son dakika

Beşiktaş'ın da ilgililendiği transfer döneminin gözde isimlerinden Yevhen Konoplyanka, görüşme yaptığı takımları adeta canından bezdiriyor.

Konoplyanka'da son dakika

Beşiktaş, Sevilla, Stoke City, Newcastle gibi takımlarla pazarlık halinde olan Ukraynalı oyuncu kendisini almaya en yakın durumda görünen Sevilla ile sözleşme imzalamadı.

İki haftadan bu yana İspanyol kulübü ile pazarlık masasında olan Konoplyanka'nın sözleşmeyi imzaladığı ve bir kaç gün içinde resmi olarak açıklanacağı iddia edilmişti. Ancak Sevilla sportif direktörü Monchi, bugün yaptığı açıklama ile Ukraynalı oyuncuya verdikleri sürenin dolduğunu ve imza atmadığı için bu transferden vazgeçtiklerini açıkladı.

Böylelikle Beşiktaş'ın Konoplyanka transferindeki en ciddi rakibi aradan çıkmış oldu. Ancak İngiltere'de oynama isteğinde olan genç sol açık rotasını Ada'ya çevirmiş durumda. Ukraynalı oyuncuyu almak için ısrarcı olan siyah-beyazlılar bu oyuncunun şimdi de İngiliz takımları ile yapacağı pazarlıkları bekleyecek.

KONOPLYANKA VE MENAJERİNİN BİTMEK BİLMEYEN İSTEKLERİ

Konoplyanka genç ve çok yetenekli olmasına rağmen transfer görüşmeleri çok uzun süren ve görüştüğü takımları canından bezdiren bir oyuncu durumuna düştü. Ukraynalı oyuncunun menajeri ile birlikte imza parası olarak 4 kendisine de yıllık 3.5 milyon Euro istemesi ve hiç bir şekilde taviz vermemesi bu transferin oldukça zorlaşmasına sebep oluyor. Genç oyuncu ve menajeri ile ücret konusunda anlaşılsa bile bu kezde istediği bonuslar, serbest kalma bedeli ve sonraki satıştan istediği paylar ile adeta karşısındakileri adeta çıldırtıyor.

FİKRET ORMAN: ''KONOPLYANKA ÇOK BÜYÜK BİR YATIRIM OLUR''

Konoplyanka'yı takıma kazandırmak isteyen siyah beyazlılar ise gelişmeleri takip ediyor ve bekleyişini sürdürüyor.

Başkan Fikret Orman, Demba Ba ve Ersan'ın bir kaç güne bitmesi beklenen satışlarından gelecek paranın büyük bir bölümünü Konoplyanka'ya yatırmaya kararlı görünüyor. Orman'ın yakın çevresine bu oyuncuyu almaları halinde 2 yıl içinde en az 20-25 milyona satacağına emin olduğunu ve Beşiktaş için çok önemli bir yatırım olacağını söylediği öğrenildi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ