MENÜ

Beşiktaş'ın Dmytro ısrarı sürüyor

Ukrayna ekibi Shakhtar'la yollarını ayıran Dmytro Chygrynskiy'ye Beşiktaş'ın ilgisi sürüyor. Yönetimin, yıllık 2.2 milyon Euro'luk talebi bulunan Ukraynalı savunmacıyla pazarlıklarda sona geldiği öğrenildi

Beşiktaş'ın Dmytro ısrarı sürüyor

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusanda stoper hattını güçlendirmek için harekete geçen Siyah-Beyazlılar, Shakhtar’la kontratı sona eren Dmytro Chygrynskiy’yi gündemine almıştı.

28 yaşındaki Ukraynalı futbolcu için scout ekibinin olumlu rapor vermesi üzerine harekete geçen Siyah-Beyazlılar’ın, yıllık 2.2 milyon Euro’luk bir talebi bulunan başarılı futbolcuyla pazarlıklarda sona geldiği öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in de takıma kazandırılması konusunda olumlu rapor verdiği tecrübeli oyuncunun, Shakhtar Donetsk’in ardından kiralık olarak geldiği Dnipro’yla da yola devam etmeme kararı aldığı ve Türkiye’ye gelmeye olumlu baktığı konuşuluyor.

Sadece 7 maçta oynayabildi

Geçen sezona Shakhtar Donetsk’le başlayan Dmytro Chygrynskiy, bu takımla sadece 3 maça çıkabilmişti. Ardından Ocak ayında Dnipro’ya kiralık olarak gönderilen 1.90’lık savunmacı, bu ekipte de 4 maçta şans bulabilmişti.
Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ