MENÜ

Robin van Persie gerçekleri

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, FANATİK'e açıkladı: Taraftarı mutlu edecek, takımı bir adım ileriye taşıyacak yıldız bir oyuncuyu mutlaka kadroya katmak istiyoruz. Van Persie'ye hangi teknik adam 'hayır' der ki. Ancak bütçeyi aşmamak da önemli. Fiyatın makul bir seviyeye gelmesini umuyoruz. Gerekirse son ana kadar da bekleriz.”

Robin van Persie gerçekleri

Şampiyonlar Ligi biletinin alınmasıyla birlikte öyle büyük yıldızların adı Galatasaray ile birlikte anılmaya başlandı ki... Zlatan İbrahimoviç bile bir çoklarına göre Cim Bom’a gelebilirdi! Ancak bu hayalleri Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluk kutlamalarının ardından TRT’ye verdiği röportajda şu sözlerle söndürmüştü: Zlatan’ın şu anda Sarı-Kırmızılı formayı giymesi imkansız.

FANATİK’e konuştu

Güncel transfer gelişmelerini dün FANATİK’e değerlendiren Hamza hoca, bir başka süper yıldız Robin van Persie için umutlu konuştu. Uzun süredir Manchester United’dan ayrılacağı konuşulan ve Galatasaray’a yakıştırılan 31 yaşındaki Robin Van Persie’ye yeşil ışık yakan Aslan’ın teknik patronu, “Taraftarı mutlu edecek, takımı bir adım ileriye taşıyacak yıldız bir oyuncuyu mutlaka kadroya katmak istiyoruz. Van Persie’ye hangi teknik adam ‘hayır’ der ki. Ancak bütçeyi aşmamak da önemli. Fiyatın makul bir seviyeye gelmesini umuyoruz. Gerekirse son ana kadar da bekleriz” dedi.

Podolski de var

Hamzaoğlu, Arsenal’in süper solağı Lucas Podolski için de aynı ifadeleri tekrarlarken, acele etmeyip, takım içi dengeleri bozmamaya özen göstereceklerini ısrarla vurguladı. İdari menacer Cenk Ergün, Van Persie ve Podolski için görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncuların yüksek maliyeti nedeniyle en azından bonservis bedelini minimuma indirmeye çalışan Ergün, Hamza Hamzaoğlu’na da sürekli bilgi veriyor.
Özellikle bu hafta içinde iki transferde de önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Metin Karabaş


Transfer müjdesi Sneijder'den

Haberin Devamı
YORUM YAZ