MENÜ

Şenol Güneş dev zirveden ayrıldı

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, şu sıralarda Şenol Güneş ile bir görüşme yaptı. Tecrübeli teknik adam yaklaşık 7 saat süren toplantıdan ayrıldı ve hiçbir açıklama yapmadı.

Şenol Güneş dev zirveden ayrıldı

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta beklenen zirve gerçekleşti.

Başkan Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve Bursaspor'la sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılan Şenol Güneş, Çebi'nin Altunizade'de bulunan ofisinde ikinci kez bir araya geldi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz pazartesi günü Swiss otelde ilk görüşme yapılmış, ancak bu görüşmeden herhangi bir sonuç çıkmamıştı.

'Beşiktaş'a hayırlı olsun'

Öte yandan Ahmet Nur Çebi'nin Altunizade'deki ofisinde gerçekleşen görüşme öncesinde, teknik direktör Şenol Güneş ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Ahmet Nur Çebi'nin yakın akrabası Tuncay Sabri Çebi, kişisel Facebook hesabından, ''Şenol hoca tamam gibi. Beşiktaş'a hayırlı olur inşallah'' yazarak transferin bittiğine dair ipucu verdi.


"Ronaldinho'yu almak isteriz"


Şenol Güneş toplantıdan ayrıldı

Şenol Güneş, yaklaşık 7 saat sonra toplantıdan çıkarken basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Hiçbir açıklama yapılmaması ise kafaları karıştırdı. Beşiktaşlı yöneticiler Metin Albayrak ile Ahmet Nur Çebi toplantı sonrası basın mensuplarına bilgi vererek Şenol Güneş ile yarın görüşmelerin devam edeceğini açıkladılar.

8 saat süren toplantı sonrası açıklama yapan İkinci başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi ile Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Şenol Güneş ile ilgili herhangi bir sorun olmadığını söylediler.

İki yönetici de yaptıkları açıklamada kısaca, "Şenol hoca ile transfer görüşmelerine başladık. Şu ana kadar kendisiyle, görüştüğümüz bütün konularda anlaşmaya vardık. Herhangi bir sorun yok. Sadece çok ufak 1-2 pürüz var. Bugün itibariyle görüşmeye ara verdik. Yarın tekrar görüşmeye devam edeceğiz" dediler.

Sanbade ile yola devam

Bu arada Çebi, istifa ettiği iddia edilen kaleci antrenörü Jose Sanbade'nin göreve devam ettiğini söyledi.


Haberin Devamı
YORUM YAZ