MENÜ

Porto'dan süper teklif

Portekiz ekibi, Beşiktaş'ın Kolombiyalı yıldızı Pedro Franco'yu hedefleri arasına aldı. Mavi-Beyazlılar'ın; 24 yaşındaki futbolcu için Daniel Opare'nin bonservisine ek olarak 4 milyon Euro ödemeye hazır olduğu konuşuluyor.

Porto'dan süper teklif

Siyah-Beyazlılar’ın Kolombiyalı yıldızı Pedro Franco’nun, Portekiz devi Porto’nun radarına girdiği ortaya çıktı. Portekizli basın kuruluşu Record’un haberine göre, özellikle milli takımda sergilediği etkili futbolla piyasasını iyice artıran 24 yaşındaki stoperi uzun süredir takip eden Mavi-Beyazlılar’ın, yakın zaman içinde resmi temaslara başlayacağı duyuruldu. Portekiz ekibinin, genç futbolcu için geçen sezon kiraladıkları Daniel Opare’nin bonservisine ek olarak Beşiktaş’a 4 milyon Euro ödemeye hazır olduğu bildirildi.

City de peşinde...

Takımdaki savunmacılardan; Bruno Martins Indi ve Maicon’un İngiltere ile İspanya başta olmak üzere birçok kulübün radarında olması sebebiyle Franco’nun peşine düşen Porto, bunun için Opare’nin kiralanmasıyla başlayan iki kulüp arasındaki ilişkileri kullanmayı hedefliyor. İngiliz temsilcisi Manchester City’nin de peşinde olduğu Pedro, geçen sezon Beşiktaş formasıyla 37 karşılaşmada görev almıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ