MENÜ

Gençlerbirliği, İskoç teknik direktör Baxter'a emanet

Gençlerbirliği, Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük görevine İskoç Stuart Baxter'ı getirdi.

Gençlerbirliği, İskoç teknik direktör Baxter'a emanet

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, yönetim kurulu toplantısının ardındanyaptığı açıklamada, teknik direktörlük görevine İskoç Stuart Baxter’ı getirdiklerini söyledi.

Cavcav, yeni teknik direktörlerini belirlemek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, "Bir aydır teknik direktör konusunda arkadaşlarla çok konuştum. Netice olarak Baxter ile akit imzaladık. Avrupa’da olan hocaları da tetkik ettik. Yönetim kuruluna arz ettim. Yönetim kurulunun onayıyla bugün yaptığımız mukaveleyi göndereceğiz. Şartlarda mutabıkız. Allah, Gençlerbirliği’ne her şeyden evvel yardım etsin" diye konuştu.

Basın mensuplarına da seslenen Cavcav, "Ankara’da senelerce onur ve şerefiyle mücadele eden Gençlerbirliği’ni, altın kalemleriyle yerin dibine batırmak yerine, biraz da taraftarımızı çekecek beyanatlar vermelerini bir abi olarak tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği’nin yeni teknik direktörü Baxter, kariyerinde Güney Afrika ve Finlandiya Milli Takımlarını çalıştırdı. 61 yaşındaki teknik adam, son 3 sezon Güney Afrika temsilcisi Kaizer Chiefs’te görev yaptı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ