MENÜ

Felipe Melo'nun ailesine 'tehdit' iddiası

Galatasaray taraftarının çok sevdiği Felipe Melo'nun ayrılığı söz konusu... Brezilyalı oyuncunun danışmanı ve temsilcisi Ümit Akbulut, Radyospor'a konuştu önemli iddialar ortaya attı...

Felipe Melo'nun ailesine 'tehdit' iddiası

Felipe Melo'nun danışmanı ve temsilcisi Ümit Akbulut, Brezilyalı oyuncunun Galatasaray'daki geleceği hakkında bomba etkisi yaratacak açıklamalar yaptı. Akbulut, Melo'nun evine taraftarların tacizde bulunmak için geldiklerini, kendisini kandırmak isteyenlerin de olduğunu söyledi. Akbulut, Melo'nun çarpıcı Fenerbahçe itiraflarını da anlattı. Bu şartlarda artık ayrılığın da bir seçenek olduğunu belirtti.

Öncelikle Melo'nun son dönemde sıkça tartışılan sosyal medya hesabını kendisinin yönettiğini ve anlaşmalarının bunu kapsamadığını ifade eden Ümit Akbulut, "Melo sosyal medyayı iyi kullanıyor. Brezilya'da normal ancak Türkiye'ye ters şeyler de yapıyor. Brezilyalılar bunları seviyor. Bunlar Galatasaray'a karşı yapılmış şeyler değil. Melo kadar sosyal medyaya fotoğraf yükleyen futbolcu yok. Galatasaray'ı bu kadar yaşayan 6 senedir sadece Melo'yu gördüm. Melo kişiliği ile ilgili şeyler yapıyor ama bir futbolcu bir ülkede mutsuzsa gitmesi kadar normal birşey olamaz. Galatasaray'ı Twitter'da takip etmeyi bırakması vs. konular var. Kimse bu kadar aptal değil. Bunun ayrılmayla bir alakası olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Kendisinin Instagram'da paylaştığı pitbull fotoğrafı sonrasında Brezilyalı yıldız hakkında "Melo maalesef gidebilir" dediği iddiasına değinen Akbulut, "Ben sadece hiçbir şey belli değil dedim. Ama ne yalan söyleyeyim ayrılık da olabilir tabi ki" ifadelerini kullandı.

Melo'ya sadece Inter'den değil başka takımlardan da teklifler olduğunu kaydeden Akbulut, "En büyük teklifi yapan Melo'yu alacak. Futbolcunun da geleceğini düşünmesi gerektiği bir gerçek. Ama ayrılmak istemiyor burada çok mutlu fakat son aylarda olan bazı gelişmelerden sonra kafasında farklı düşünceler oluştu" dedi.

Melo'nun tehdit altında olduğunu ifade eden Akbulut, "Düşünün başka bir ülkedesiniz ve haftada 1-2 kere çocuklarınıza tehdit geliyor. Başka taraftarlar kapınıza geliyor ve tehdit ediyor. Siz ne düşünürsünüz? Ben bir gece korumaları kapının önüne çağırdığını biliyorum. 4 ay önce böyle bir olay oldu, ayrıca başka şeyler de var ama söylemek istemiyorum. Bu olaylar kapandı ama Mel çok üzüldü. Melo ailesini düşünüyor. Çocukları şimdi okula özel araçla gidiyor" dedi.

Ümit Akbulut, "Yönlendirmek ve faydalanmak isteyen bazı çıkarcılar da oldu. Bu da üzüyor insanı. Yabancı bir ülkede bunları kaldırmak kolay değil. Yapmak istediği bir yatırım konusunda kandırmak isteyenler vardı ama son anda vazgeçirdik" iddiasında bulundu.

Melo'nun Fenerbahçe taraftarının tepkisi ve medyada hedef alınmasınından da rahatsız olduğunu belirten Akbulut, "Melo bana 'Fenerbahçe Stadı'nda bana o kadar çok hakaret ve küfür ediliyor ki, oraya gittiğimde bana yakışmayacak şeyler yapabileceğimden endişe ediyorum. Kontrolümü kaybedebilirim' diyor. Ayrıca televizyonlarda da hedef gösterilmesinden dolayı da sıkıldığını bana iletiyor" açıklamalarında bulundu.

Felipe Melo'nun Galatasaray ile yatıp kalktığını belirten Akbulut, "Galatasaray'ı o kadar çok seviyor ki, gönülden karar verse gitme olasılığı sıfır. Evinde çatal bıçağı bile sarı kırmızı. Her şeyi Galatasaray amblemi. Ama bu şartlarda gitme olasılığı var ve bir çok takım onu istiyor" dedi.

(Kaynak: 3puan.com)

Haberin Devamı
YORUM YAZ