MENÜ

Carlo Ancelotti, Milan'ı reddetti

İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, kendisini ısrarla isteyen eski takımı Milan'da yeniden görev almayacağını açıkladı.

Carlo Ancelotti, Milan'ı reddetti

Tecrübeli teknik adam, kariyerine ilişkin Milan Kulübü’ne gönderdiği yazılı açıklamada, gelecek sezon Milan A takımı'nda görev yapamayacağını bildirdiği ifade edildi. Milan Başkanı Silvio Berlusconi’nin kendisini takımını başında görmeyi çok istediği Ancelotti, bu yıl dinlenmek istediğini belirterek, kırmızı-siyahlıların teklifini geri çevirdiği kaydedildi. Resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Ancelotti, "İlgisi için Milan'a teşekkür ediyorum. Çok sevdiğim bir kulübe hayır demek zordu ama biraz dinlenmeye ihtiyacım var." ifadelerini kullandı.

Carlo Ancelotti’nin geçen hafta İspanyol takımı Real Madrid’den ayrılacağı belli olunca Milan, asbaşkan Adriano Galliani ile kıdemli teknik adamı Milan’a dönmesi için ikna turları yapmıştı. Deneyimli teknik adam, daha önce 2001-2009 yılları arasında çalıştırdığı Milan ile 2 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Süper Kupası, 1 Serie A şampiyonluğu, 1 İtalya Kupası ve 1 de FIFA Dünya Kulüpler Kupası zaferlerini yaşamıştı.

Carlo Ancelotti’den sonuç alamayan Milan’ın, teknik direktör arayışında Sevilla’ya son iki sezondur UEFA Avrupa Ligi’ni kazandıran Unai Emery ya da Roberto Donadoni ismi üzerinde yoğunlaştığı belirtiliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ