MENÜ

Mbia'dan Trabzonspor'a olumlu yanıt

Karadeniz ekibi, Trabzon'a getirip ön görüşme yaptığı Sevilla'nın Kamerunlu yıldızı Stephane Mbia'dan olumlu yanıt aldı.

Mbia'dan Trabzonspor'a olumlu yanıt


Trabzonspor
sezonun ilk flaş transferini gerçekleştirdi. Bordo-Mavili ekip özel bir uçakla Trabzon'a getirip, tesisleri ve kenti gezdirdiği Kamerunlu orta saha oyuncusu Stephane Mbia'yı ikna etti.

Türkiye'den ayrıldıktan sonra İspanya'ya geçen ve transfer için menajerine yetki veren Kamerunlu futbolcu akşam saatlerinde son kararını verdi. Mbia, Trabzonspor'un yıllık 2.5 milyon Euro'luk sözleşme önerisini kabul etti.

3+1 yıllık imza

Siyahi yıldızın önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelerek Bordo-Mavili kulüple resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Bonservis bedeli ödenmeyecek olan 29 yaşındaki yıldız futbolcu ile 3+1 yıllık kontrat imzalanacağı ifade ediliyor.

Mbia bu sezon Sevilla formasıyla 23 La Liga maçına çıkıp, 4 gol atmıştı. Kamerunlu orta saha oyuncusu İspanyol ekibinin zafere ulaştığı UEFA Avrupa Ligi'nde ise 13 resmi maça çıkıp, 3 gol 2 asistle takımına skor katkısı yapmıştı.

Süleyman Hurma'dan Mbia açıklaması


Kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma, yaptığı açıklamada, Mbia’nın transferiyle ilgili çalışmalarının bulunduğunu belirterek, "Görüşmeler olumlu gidiyor. Bu futbolcuyu kadromuza katarak transferi sonuçlandırmak istiyoruz" dedi.

Süleyman Hurma ayrıca katıldığı bir televizyon programında Stéphane Mbia ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ