MENÜ

Manisaspor'da Taşkın iddialı

Spor Toto 2. Lig'e düşmenin üzüntüsünü yaşayan Manisaspor'da sözleşmesi süren teknik direktör Taner Taşkın, gelecek sezon bekleme yapmadan PTT 1.Lig'e döneceklerini iddia etti.

Manisaspor'da Taşkın iddialı

PTT 1. Lig'e veda eden takımlar arasında yer alan Manisaspor, yeni sezonda Spor Toto 2. Lig'de mutlu sona ulaşacağına inanıyor. Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Taner Taşkın, "Çok üzüntülüyüz ama tüm yaşananları unutup yeni sezona odaklanacağız. Şampiyonluk için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi. Takımı 5-6 takviyeyle güçlendireceklerini söyleyen Taşkın, "Önceliğimiz ligi bilen, tecrübeli isimler olacak. Bu isimlerin yanına gelecek vaad eden gençleri monte edebiliriz. Devre arasında kiralık verdiğimiz Oğuzhan Palaz takıma dönecek. Yönetime ilk transfer olarak Menemen Belediyespor’dan eski öğrencim stoper Efe Karaoğlu’nun ismini verdim" diye konuştu.

Yolcular belli


Manisaspor’da takımdan ayrılan ilk isimler belli oldu. Yabancı kuralı nedeniyle Dimitrov, Mikic ve Subasic’le vedalaşıldı. Sözleşmesi süren Gaffurov kiralık verilecek. Çağdaş, gelecek sezon kadroda olmayacak. Kiralık olan Gökhan ve Oğuzhan Kayar da kulüplerine dönecek. Kadronun ana hatlarını korumak isteyen yönetim, Spor Toto 2. Lig’deki gelir kaybı nedeniyle kulüpten personel çıkartacak.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ