MENÜ

Fenerbahçe Ülker 96-97 Pınar Karşıyaka

Türkiye Basketbol Ligi Play Off Turu yarı final ilk maçında Fenerbahçe Ülker kendi sahasında Pınar Karşıyaka'ya 97-96'lık skorla yenildi.

Fenerbahçe Ülker 96-97 Pınar Karşıyaka

Türkiye Basketbol Ligi play-off yarı finali ilk maçında Fenerbahçe Ülker ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya geldi. Ülker Arena'da oynanan heyecan dolu maçın galibi Pınar Karşıyaka oldu.

Maça hızlı başlayan Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 22-14 önde kapattı. İkinci çeyrekte de üstün oyununu sürdüren İzmir ekibi rakip potaya tam 29 sayı attığı çeyreğin ardından devreye 51-36 skor üstünlüğü ile girdi.

Maçın üçüncü çeyreğinde geri dönüşün kıvılcımlarını yakan sarı lacivertli ekip son çeyrekte muhteşem bir geri dönüş sergiledi. 30-21'lik son çeyrek skorunun ardından maçın normal süresi 85-85 sona erdi ve uzatmalara gidildi.

Uzatma dakikalarına seyircisinin de desteği ile iyi başlayan Fenerbahçe Ülker üstünlüğünü koruyamadı ve Pınar Karşıyaka bitime 7 saniye kala Dixon'ın bulduğu serbest atış sayıları ile karşılaşmadan 97-96 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Ülker'de 25 sayı atan Andrew Goudelock sarı lacivertli ekibin en skorer ismi olurken Pınar Karşıyaka'da ise Bobby Dixon 27 sayı ile galibiyetin mimarı oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ