MENÜ

Arkadaşları Kuyt'a gol attırmaya çalışacak

Fenerbahçeli oyuncular, Sarı-Lacivertli forma ile Kasımpaşa karşısında son maçına çıkacak olan Dirk Kuyt'a jest yapacak, herkes Hollandalı'ya gol attırmak için çalışacak.

Arkadaşları Kuyt'a gol attırmaya çalışacak

Şampiyonluğu ve 4. yıldızı ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe için Kasımpaşa maçının artık tek bir önemi kaldı: Dirk Kuyt’a veda...

Önümüzdeki sezon Feyenoord için ter dökecek olan tecrübeli futbolcu, yarın son kez Sarı-Lacivertli formayı giyecek, son kez Şükrü Saracoğlu Stadı çimlerine çıkacak. Takım arkadaşları, bu özel günde Dirk Kuyt’a güzel bir jest yapmak istiyor. Sarı-Lacivertli futbolcular, Kasımpaşa karşısında Kuyt’a gol atmak için çabalayacak, herkes Hollandalı yıldıza çalışacak.

‘Kalbimde yeri ayrı’

Fenerbahçe’ye veda etmeye hazırlanan Dirk Kuyt yaptığı açıklamada, “Şimdi gidiyorum ama Türkiye, İstanbul ve Fenerbahçe’nin benim kalbimde hep ayrı bir yeri olacak. Burada çok güzel dostluklar edindim. Futbol kariyerimde kazanamadığım başarıları tattım. Kasımpaşa maçının şampiyonluk maçı olmasını isterdim. Ancak ikincilik de Şampiyonlar Ligi anlamına geliyor. Bu takımın gelecekte Türkiye’ye büyük başarılar kazandıracağından eminim” dedi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ