MENÜ

Antalya Süper Lig'e inanıyor

Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, "Adana Demirspor'u eleyip, final maçını kazanarak, Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Antalya Süper Lig'e inanıyor

Spor Toto Süper Lig’e yükselmeyi hedefleyen Antalyaspor, PTT 1. Lig Play-Off yarı final ilk maçında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, bu sezon güçlü rakiplere karşı iyi futbol oynayıp, istediği sonucu aldıklarına dikkati çekti. Kadrolarının kaliteli futbolculardan oluştuğuna değinen Ceylan, "Antalyaspor için son 270 dakika. Adana Demirspor’u eleyip, final maçını kazanarak, Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

İtiraz reddedildi.


Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, Antalyaspor’un Osmanlıspor ile yaptığı maçta, taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratın bu sezon ev sahibi olduğu müsabakada 4’üncü kez gerçekleşmesinden dolayı verilen tribün kapatma ve 21 bin TL para cezasına yaptığı itirazın, oy birliğiyle reddedildiği, ayrıca aynı maçta rakip takım sporcusuna yönelik faulü nedeniyle 2 maç men cezası alan Osman Çelik için yapılan itirazın da reddedildi belirtildi.

Rixsos tribünü kapalı


Karar doğrultusunda Kırmızı-Beyazlı takımda Osmanlıspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Osman Çelik, Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek. Maçta, Rixos Tribünü’ne seyirci alınmayacak ve Osmanlıspor müsabakasına bu tribünden giriş yapan taraftarın Passolig kartı Adana Demirspor karşılaşmasında bloke edilecek. Osmanlıspor maçında Rixos Tribünü’nde bulunmayan kombine bilet sahipleri ise ücreti karşılığı diğer tribünlerde yer alabilecek. Rixos Tribünü kapalı olacağı için Rixos VIP, Rixos Özel ve Rixos Engelliler Tribünü’nde de seyirci olmayacak.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ