MENÜ

Yaya Toure kararını verdi

Hakkında her gün yeni bir spekülasyon yaratılan Yaya Toure Manchester City kulübünün sahibi Şeyh Mansour ve başkanı Khaldoon Al Mubarek ile yaptığı görüşmeden sonra takımda kalacağını açıkladı.

Yaya Toure kararını verdi

Kulüp yetkilileri tarafından Yaya Toure ile yapılan toplantıda Manchester City için çok önemli bir futbolcu ve lider olduğu ve kulüpte kalmasını istediklerini belirttikten sonra Toure takımdan ayrılmayacağını açıkladı.

Geçen sezon kulüp tarafından doğum günü kutlaması yapılmadığı için üzülen Toure için son oynadıkları QPR maçında seyircilerin hepbir ağızdan doğum gününü kutlamaları aralarındaki buzları eritti.

Toure'nin menajeri Dimitry Seluk 'Yaya'nın kulüpte kalmasının en önemli nedeni kulüp sahiplerinin 'Hiçbir para ile Yaya'yı değişmeyiz.Toure'nin fiyatı yoktur o paha biçilemez bir futbolcudur' sözleri oldu.Bu nedenle Yaya kulüpte kalıyor. Hem de yeni kontrat istemeden City'de kalıyor.

Pellegrini Toure'nin kulüpte kalması ile rahat bir nefes aldı. Dün hazırlık maçı için Kanada'ya uçan City, Toronto ve Houston Dinamo ile iki maç oynayacak.

MANUEL PELLEGRİNİ DE KALIYOR

Öte yandan kötü bir sezon geçirdikten sonra kulüpte kalıp kalmayacağı hakkında spekülasyon yapılan Pellegrini de City'de kalıyor

Edip Adanır

Haberin Devamı
YORUM YAZ