MENÜ

FLAŞ! Petr Cech resmen açıkladı

Bir süredir ismi Beşiktaş ile anılan kaleci Petr Cech, Chelsea'nin şampiyonluk töreninde ayrılık kararını duyurdu.

FLAŞ! Petr Cech resmen açıkladı

Bir süredir ismi Beşiktaş ile anılan kaleci Petr Cech, Chelsea’nin şampiyonluk töreninde ayrılık kararını duyurdu. Londra kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi daha bulunan ancak ayrılması gündeme gelen Çek file bekçisi, “Ben her hafta oynamak istiyorum. Düzenli şans bulacağım kulübe gitmeliyim. Tatil zamanı oturup, düşüneceğim ve bir karar vereceğim. Chelsea’den ayrılmak zor ve duygusal olur ama futbolda böyle şeyler var” dedi.

Demba Ba ve Olcay’a izin

Kartal, Süper Lig’in son haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde, medyaya kapalı gerçekleştirilen antrenmanda derbide forma giyenlerin yenileme programı uyguladıkları, diğer futbolcuların ise pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptıkları aktarıldı.

Avusturya’da bulunan Veli’nin yanı sıra bireysel çalışan Tolga, Motta ve Gökhan Töre antrenmana katılmadı. Derbide gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşerek sezonu kapatan Demba Ba ve Olcay Şahan’ın da izinli olarak idmana çıkmadıkları bildirildi.

Kaynak: Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ