MENÜ

Drogba, Mancini, Arda ve Kewell'dan tebrik!

Galatasaray'ın eski oyuncusu Didier Drogba, eski teknik direktörü Roberto Mancini, eski futbolcular Arda Turan ve Harry Kewell da sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluğunu kutladı.

Drogba, Mancini, Arda ve Kewell'dan tebrik!

Sarı Kırmızılılar'ın eski yıldızı Didier Drogba, Instagram "Galatasaray şampiyon" posterini paylaşarak "Aslan yurekli GALATASARAY taraftarimi ve Aslan yurekli arkadaslarimi Tebrik ediyorum. EN BUYUK CIMBOM SAMPIYON CIMBOM Herkes rutbesini bilecek" mesajını yazdı. Geçen sezon Galatasaray'ın teknik direktörlüğünü yapan Roberto Mancini ise Twitter'dan yazdığı tweette, "Galatasaray, Süper Lig şampiyonu ve dört yıldıza ulaşan ilk takım. Tebrikler!!!" ifadelerini kullandı.

2008-11 yılları arasında Sarı Kırmızılı formayla mücadele eden Harry Kewell da Twitter'dan paylaştığı mesajda "Türkiye'nin şampiyonu. Tebrikler Galatasaray" yazdı. Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan da Twitter ve Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta "Şampiyonluk hepimize hayırlı olsun. 4. yıldızı Türkiye'de takan ilk takım Galatasaray oldu" yazdı.



I congratulate the Lion hearted Fans and lion hearted friends of mine. EN BUYUK CIMBOM! The CHAMPION IS CIMBOM ???????? every one needs to know their rank ???????? ?? Aslan yurekli GALATASARAY taraftarimi ve Aslan yurekli arkadaslarimi Tebrik ediyorum. EN BUYUK CIMBOM SAMPIYON CIMBOM???????? Herkes rutbesini bilecek ?? #cimbom #ultrAslan #ultras #sampiyon #turkey

didierdrogba (@didierdrogba) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Haberin Devamı
YORUM YAZ