MENÜ

Akhisar Belediye 0-1 Bursaspor

Kupada Fenerbahçe'yi 3-0 yenip finale çıkan Bursaspor, bu moralle Akhisar'a da acımadı. Yeşil-Beyazlılar, rakibini deplasmanda Josue'nin penaltısıyla yıktı, puanını 56'ya çıkardı.

Akhisar Belediye 0-1 Bursaspor

Süper Lig’de Bursaspor kasırgası sürüyor. Şenol Güneş yönetiminde lige damga vuran Timsah’ın son kurbanı Roberto Carlos’un çalıştırdığı Akhisar Belediyespor oldu. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-0 gibi farklı skorla deviren Güneş’in öğrencileri, bitime bir hafta kala Akhisar’a da şans tanımadı.

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda kıran kırana mücadeleye sahne olan karşılaşmayı Bursaspor tek golle kazandı. 60. dakikada Josue’nin penaltısıyla Akhisar’dan 3 puanla dönen Bursaspor, böylece ligi 4. bitirme şansını son haftaya taşıdı. Bursaspor, eğer son haftada Torku Konyaspor’u yener, Başakşehir ve Trabzonspor puan kaybederse Yeşil-Beyazlılar ligi hedeflediği yerde bitirmiş olacak.

Carlos’la çıkışa geçen ve rahat konuma ulaşan Akhisar ise dün de şanssızlığını kıramadı. Akigolar’ın galibiyet hasreti bu mağlubiyetle 7 haftaya çıktı.

‘3 Haziran’ı bekleyeceğiz’

Şenol Güneş maç sonunda iki kulvarda başarılı olduklarına dikkat çekti, “Hazırlık maçı gibi oynadık. Bu kadroyu son lig ve kupa maçında oynatacağız. İnşallah bu karşılaşmalardan da istediğimiz sonuçları alırız” dedi. Sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağı yönündeki bir soruyu yanıtlayan Güneş, “Lig bitmedi. Henüz bir maç daha var. Daha sonra bunları konuşacağız. Bursa’yı seviyorum, Bursa da beni seviyor. Orada bir sorun yok ama 3 Haziran’ı bekleyeceğimi daha önceden söyledim” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ