MENÜ

Sneijder: Hamzaoğlu, Mourinho'yu anımsatıyor

Prandelli'nin Türk yardımcısı olmadığı için işleri yürütemediğini söyleyen Sneijder, “Mancini bu işi ondan iyi becermişti. Hamza Hamzaoğlu ise oyuncularına daha yakın bir isim. Yaklaşımı bana Jose Mourinho'yu anımsatıyor” ifadelerini kullandı.

Sneijder: Hamzaoğlu, Mourinho'yu anımsatıyor

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, takımın durumu, şampiyonluk yarışı, İstanbul’daki yaşantısı ve özel hayatıyla ilgili düşüncelerini paylaştı, Hamza Hamzaoğlu ile ilgili ilginç bir benzetme yaptı.

Bir spor giyim markası için düzenlenen etkinlikte çalıştığı teknik adamları tartıya koyan Sneijder, “Prandelli size düşünmeniz gerektiği hissini veriyor. Ancak sonra yapılan şey, söylenen şeyle farklı oluyor. Tabi konuşulan dili anlamadan çalışmak zor. Roberto Mancini bu işi daha iyi becerdi çünkü Tugay Kerimoğlu’nu yardımcısı yapmıştı. Prandelli’nin ise tüm ekibi İtalyan’dı. İşler yolunda gitmedi” dedi.

Sneijder, “Hamzaoğlu, Prandelli’ye göre daha çok bizden birisi... Aynı zamanda iyi bir insan. Yaklaşımı bana Jose Mourinho’yu hatırlatıyor. Yardımcı hocaları da oyuncularla gayet iyi ilişkilere sahip” diye konuştu.

Beşiktaş’ı yenmeleri halinde büyük ihtimalle şampiyon olacaklarını savunan yıldız futbolcu, kritik mücadele öncesinde şunları söyledi:

“Şampiyonluk yarışı bu sene başka bir anlam ifade ediyor. Fenerbahçe’yle giriştiğimiz yarışta kazanan dördüncü yıldızı takacak. Sezon başından beri konuşulan şey, kim birinci olacak ve 4. yıldızı takacak? Sokaklarda bunu görebilirsiniz. Herkes bunu konuşuyor ve insanlar şampiyonluk için çıldırmış durumda. İstanbul bununla çalkalanıyor. Biz de bu yüzden daha çok baskı hissediyoruz.”

Kendisinin son durumuna da değinen oyuncu, “Benim için işler yolunda gidiyor. Fizik olarak iyi durumdayım. Uzun uğraşlar verdiğimiz sezonun sonuna geldik ve iki kupa birden kazanmaya çok yakınız. Eğer şampiyon olursak bu, kupa finali için de bize avantaj sağlayacak, oraya güvenle gitmemize neden olacak” diye konuştu.

Kaptanlık sözü tutulmadı

Kendisine bu sezon kaptan olacağının sözü verildiğini dile getiren Sneijder, “Dünya Kupası’ndan döndüğümde bu söz geri alındı. Bir kaç yıl önce olsa belki buna alınırdım. Ancak şimdi itidalli yaklaştım. Ayrıca bir şey de değişmiyor. Şu an ikinci kaptanım ve ister bantla, ister bantsız olsun her zaman sorumluluk sahibi bir insan oldum” ifadesini kullandı.

Özel jet boşa para

Havaalanına geldiğinde bakışlarını yere indirdiğini söyleyen Wesley Sneijder, “Dövmelerimi kapatmak için uzun kollu bir şeyler giyiyorum. Bazen havaalanında beni en kısa yoldan uzaklaştırmak için bir adamım oluyor. Özel jet olayına sıcak bakmıyorum. Bence boşuna harcanmış bir para olur. Ancak dürüst olmam gerekirse, taraftarın ilgisi çok karışık duygu... Sen sıkılıyorsun ama sona erdiğinde ise gurur duyuyorsun. Çünkü insanların bunu sevgiden yaptığını biliyorsun” dedi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ