MENÜ

Cristiano Ronaldo: Carlo Ancelotti kalmalı

Cristiano Ronaldo, Teknik Direktör Carlo Ancelotti'ye kalması için destek verdi.

Cristiano Ronaldo: Carlo Ancelotti kalmalı

İspanya 1. Futbol Ligi’nin (La Liga) son haftasında sahasında oynadığı maçta Getafe’yi 7-3 yenen Real Madrid’in 3 golünü atan Cristiano Ronaldo, Teknik Direktör Carlo Ancelotti’ye kalması için destek verdi.

Ronaldo, Ancelotti ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını "twitter" hesabında yayınlayarak, "Büyük teknik direktör, inanılmaz bir insan. Umarım gelecek sezon birlikte çalışırız" diye yazdı.

Bu arada İtalyan teknik direktör Ancelotti de geleceğiyle ilgili basın toplantısında yöneltilen sorular üzerine "Yeni hiç bir şey bilmiyorum. Gelecek hafta oturup, geleceği konuşacağız. Benim geleceğim oldukça net. Ya burada devam edeceğim ya da 1 yıl dinleneceğim. Jose Angel (Real Madrid Genel Direktörü) ile konuştum. Geleceğimle ilgili kulüpten bana iletilmiş hiçbir haber yok" cevabını verdi.
Öte yandan, Milan kulübünün sahibi Silvio Berlusconi ise Napoli televizyonuna verdiği demeçte, "Ancelotti’nin geri dönmesi sadece Real Madrid’e bağlı. Büyük liglerde büyük kulüplerle kupalar kazanan Ancelotti’nin tecrübesi çok fazla. Futbol dünyasını mükemmel bir şekilde tanıyor ve tüm bunları toplarsak Milan’a dönmesinin olumlu olacağını düşünüyorum" dedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ