MENÜ

Beşiktaşlı yıldızlar, Galatasaray'ı devirmek istiyor

Beşiktaş'ın yıldızları, derbiden mutlak galibiyetle ayrılmakta kararlı... Siyah-Beyazlılar, Türk Telekom Arena'da alacakları 3 puanla birlikte, ikincilik ve Şampiyonlar Ligi şanslarını sürdürmeyi hedefliyor

Beşiktaşlı yıldızlar, Galatasaray'ı devirmek istiyor

Spor Toto Süper Lig’de; Gaziantep, Akhisar ve Konya karşılaşmalarında yaşadığı puan kayıplarının ardından şampiyonluk yarışından kopan Beşiktaş, bugün dev derbide Galatasaray’a Türk Telekom Arena’da konuk olacak.

Zirve şansı kalmasa da kalan 2 maçını kazanıp ikincilik koltuğu için 4 puan gerisinde bulundukları Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini beklemeyi planlayan futbolcular, bu amaçları doğrultusunda Cim Bom’u evinde devirmekte kararlı.

Bu doğrultuda ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden takımın Senegalli yıldızı Demba Ba, “Sadece üç puan için sahada olacağız. Ve skor ne olursa olsun son maça kadar savaşacağız. İnşallah atacağım gollerle takımıma 3 puanı getireceğim” diye konuştu.

‘Kaybedecek bir şeyimiz yok’

Türk Telekom Arena’dan 3 puanla çıkma konusunda kararlı olduklarını belirten Tolgay Arslan ise, “Stres yapmadan sadece kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Rakibimiz bu maçı, şampiyonluğu getirecek 90 dakika olarak görüyor. Ama bizim için de bu maç çok önemli. Kazanıp, Şampiyonlar Ligi için bekleyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ