MENÜ

"Ya yedek kalırsın ya da Türkiye'ye gidersin"

Robin Van Persie Menajeri Kees Vos ile geleceği hakkında bir toplantı yaptı.

"Ya yedek kalırsın ya da Türkiye'ye gidersin"

Manchester United ile bir sene daha kontratı bulunan Van Persie-Kees Vos toplantısı Perşembe günü gerçekleşti. Menajerinin kulüple yaptığı görüşme sonrası Van Persie'ye verdiği cevap şu;

Ya 1 sene daha yedek kalırsın ya da Türkiye'ye gidersin.

Bunun üzerine Van Gaal oyuncusu ile haftaya bir görüşme yapıp ondan gelecek sezon için beklentisinin neler olduğunu açıklayacak.

Dün basın toplantısında 'Van Persie'nin geleceği hakkında ne düşünüyorsun' sorusuna Van Gaal 'Bu konuda biraz beklemeniz gerekiyor. Oyuncumla henüz konuşmadım' cevabını verdi.

Şu anda Van Persie'nin Manchester United ile haftada 220 Bin Pound olmak üzere bir sene kontratı bulunuyor. Türkiye'den kendisine yapılan transfer tekliflerine sessiz kalan Van Persie, hocası ile yapacağı son toplantıdan sonra kesin kararını vermesi bekleniyor.

Van Gaal geçen hafta Falcao'ya takımda yer verirken yedek kalan Van persie ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Pazar günü deplasmanda oynayacakları Hull City maçında sakatlığı geçen Wayne Rooney ilk onbirde forma giyecek. Van Persie ve Falcao'nun yedekler arasında bulunması bekleniyor.

Edip ADANIR/Londra
Dzeko hayali suya düşüyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ